Sajam u Livnu

Grad Livno u sklopu obilježavanja Dana Grada organizira Sajam prehrambeno-poljoprivrednih proizvoda, obrta, tradicionalnih zanata i turizma “Agro-Tour Livno” 2023.

Sajamska manifestacija će se održati u petak, 22. rujna, na Trgu kralja Tomislava od 10:00 do 15:00 sati.

Na sajmu će se okupiti izlagači prehrambeno-poljoprivrednih proizvoda, obrta, tradicionalnih zanata i turizma, a sve u cilju predstavljanja svojih proizvoda.

Također, bit će upriličena dodjela priznanja za kvalitetu meda na temelju fizikalno kemijskog ispitivanja koje provodi Zavod za hranu i veterinarstvo HBŽ-a u suradnji s udrugama pčelara.

Grad Livno poziva sve koji mogu da sudjeluju na sajamskoj manifestaciji kao izlagači te predstave svoje proizvode i time prošire mrežu svojih suradnika i kupaca.

Za izlagače će, kažu, biti osigurani izložbeni štandovi s natpisom izlagača, a izlagač je dužan sam urediti štand.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera, a prošle je godine okupio 18 izlagača, najviše iz poljoprivrednog prehrambenog sektora i turizma. Svi prošlogodišnji izlagači su iskazali zadovoljstvo zbog organiziranja sajma te je za očekivati da će se i na ovogodišnji sajam prijaviti veći broj izlagača, a nadamo se prijavama izlagača i iz sektora obrta i tradicionalnih zanata, kazala je Feni Ivana Markov, pomoćnica gradonačelnika Službe za gospodarstvo, inspekcijske poslove, lokalni razvoj i investicije.

(Fena)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.