Sad samo treba raditi: Omogućeno zasjedanje federalnog i državnog parlamenta

Stožer civilne zaštite Sarajevske županije donio je 29. ožujka ove godine naredbu, kojom je uvedena zabrana održavanja svih privatnih i javnih skupova u zatvorenom prostoru za više od 20 osoba.

Ipak novom naredbom u petak navečer iz toga se izuzima organizacija i održavanje sjednica Zastupničkog i Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i Zastupničkog i Doma naroda Parlamenta Federacije BiH.

U skladu s ovom naredbom, sjednice se mogu održavati uz poštivanje socijalne distance, propisanih epidemiološko-zaštitnih mjera i preporuka Kriznog stožera Ministarstva zdravstva Sarajevske županije, a koje su sastavni dio ove naredbe.

Ovom naredbom omogućen je rad zakonodavnih tijela i donošenje odluka po kojima bi izvršna vlast mogla postupati u interesu građana Bosne i Hercegovine i Federacije BiH.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Ni do sada nisu ništa radili, primali debele plaće za nerad, gledali samo šta se smuljat može. I kako očekivati da sad počnu radit. Čast rijetkim izuzecima.

  • Njih treba poslati na biro za zaposljavanje a novac od njihovih placa koje nisu zasluzili zadnjih 15 mjeseci nerada preusmjeriti za opremu u medicinske svrhe. Bilo bi raspiratora koliko hoces. Ovako oni u samoizolaciji vec 25 mjeseci i primaju po 3.5-7 tisuca km. Ali ova korona im dobro dode. Skrivaju se tko misevi i cekaju sto ce i u ovom vremenu smuljati, ukrasti. Koji je od ovih voda stao uz narod, ljude koji ovo vode. Niti jedan samo su se razbjezali i obracaju nam se putem video linka tko Sjeverno Korejski voda…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.