Sabor Frame Hercegovine: Stotine mladih večeras stiže u Široki Brijeg

Prije deset godina na otoku Jakljanu u Hrvatskoj održan je Sabor Frame Hercegovine, tradicija se nije nastavila kroz cijelo desetljeće, a ideja je ponovno zaživjela ove godine.

Tako će se Sabor Frame Hercegovine, odnosno sabor svih frama s područja Hercegovačke franjevačke provincije, održati u Širokom Brijegu kojeg će pohoditi nekoliko stotina mladih. Ovo je četvrti o redu Sabor Frame Hercegovine, a ovaj se održava pod geslom ”Velik je Bog, divan u čudima”.

Trodnevni program počinje u petak, 9. svibnja u 20 sati predstavljanjem svih frama, a završit će noćnim bdijenjem. Večerašnji program održat će se u prekrasnom ambijentu dvorišta crkve Uznesenja BDM u Širokom Brijegu.

sabor

Facebook event

U subotu će po gradu framaši podijeljeni u nekoliko skupina vršiti evangelizaciju građana Širokog Brijega, odnosno na nekoliko mjesta u gradu razveseljavat će sve građane slatkišima, zagrljajima, blic pitanjima, balonima i mnogim drugim te na taj način svu radost framaštva svjedočiti drugima. Cjelodnevni program završit će predstavom ”Popravite kuću moju” ispred širokobriješke crkve, a svi građani su pozvani da od 21 sat uživaju u programu skupa s framašima.

Ni nedjelja neće biti ništa skromnija gdje framaše očekuju razna predavanja, radionice, klanjanja, ali i mnogo zabavnog sadržaja.

Svi framaši bit će smješteni u dvorani srednje škole na Brijegu.

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.