Š. Brijeg: Usvojena školska izvješća

ŠIROKI BRIJEG – Održana je 11. sjednica Općinskog vijeća Širokog Brijega. Na dnevnom redu su, između ostalog, usvojeni prijedlozi odluka o izmjenama Odluke o usuglašavanju pravnog statusa osnovnih i srednjih škola na području općine Široki Brijeg,  o obilježavanju ceste hrvatskih branitelja HVO H-B,  o gubljenju statusa nekretnine u općoj uporabi, o dugoročnom zaduživanju općine Široki Brijeg kod Uni Credit banke u iznosu od 1, 5 milijuna KM, kao i izvješće o izvršenju Proračuna Općine Široki Brijeg za razdoblje 1.1. – 30.6.2013. godine, te Izvješća o radu škola na području Općine Široki Brijeg. (RŠB)


Nema komentara

 • Sramota je ovo sa prijevozom za djecu, Sve bi bilo lako da djeca imaju kuda hodati, ceste razrovane, nogostup ili trotoara nemamo nikako. SRAMOTA. ZAR NAJMLAĐI NE ZASLUŽUJU PRIJEVOZ DO ŠKOLE?

 • Bravo za Marušića, vidite kako se Miro pravi da nema veze sa primanjem u škole, kao da nisu u dogovoru svi političari iz škole i ostali institucija.
  Njih ne zanima tko je duže na birou.

 • Jedino je Marusic i pricao a nacelnik potvrdivao da je u pravu …… sve u svemu i ova sjednica je prosla bezveze a opcina se zaduzila jos za milon i po a koga to briga….ovaj nas narod je strasno naivan a dokle tako vidjet cemo…..

  • Svaka čast. Ali što je Marušića prosvijetlilo da o tome govori. Pa imamo školske odbore, Ministarstvo obrazovanja, prosvjetnu inspekciju, pa i sud… Tako je prije govorio.
   Ipak se kreće!!!!! Bogu hvala

 • Jesu li usvojena izvješća o prodavnicama na crno u našim školama?Šta čekaju naša općinska i županijska inspekcija?U školi dozvolili prodavnicu na crno.Općina im plaća račune a županija čistačice.Nalupali cijene u prodavnici i bogate se preko leđa nas i naše dice.Sram vas bilo sve u inspekciji i u općini.Proganjate male ljude a u školi ste dopustili ovakav kriminal!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.