Ryanair uveo akcijske cijene u RH, iz Zagreba do Pariza za samo 17 eura

Poznati avioprijevoznik Ryanair pripremio je novu akciju na karte, i to za proljetna putovanja u periodu između 1. ožujka do 31. svibnja.

Ryanair često ima akcije, a najčešće je kartu potrebno bukirati u svega dan-dva da bi se iskoristio popust. No ovoga puta karte je potrebno rezervirati do 18.2., tako da nema žurbe, piše Index.hr.

Što se tiče Hrvatske, na popustu se nude letovi iz Dubrovnika, Pule, Splita, Zadra i Zagreba. Najbogatija ponuda destinacija je ona iz Zagreba. Pogledajte par akcijskih cijena i destinacija ispod.

Dubrovnik: Iz ovog grada, na ovoj akciji, nude se letovi prema dvije destinacije – Beču po cijeni od 22.71 eura i poljskom Wroclawu po cijeni koja kreće od 28.43 eura.

Pula: Po ovoj akciji može se letjeti samo u jedan grad – poljski Katowice. Cijena karte kreće od 28.51 eura.

Split: Može se letjeti u Beč po cijeni koja kreće od 21.91 eura.

Zadar: Ovdje je ponuda nešto bogatija pa se tako može letjeti u poljski Rzeszów i Wroclaw po cijeni od 23.75 eura, u Prag se može letjeti po cijeni koja kreće od 24.23 eura, a u Krakow po cijeni od 27.27 eura itd., piše Index.hr.

Iz Zagreba je ponuda letova na ovoj akciji najveća pa se tako u Milano može letjeti po cijeni već od 14.99 eura, u Podgoricu po cijeni od 16.43 eura, u Pariz po cijeni od 16.99 eura, a na Paphos na Cipru po cijeni od 19.99 eura. Može se letjeti u Rim po cijeni od 21.13 eura, a u Napulj po cijeni od 21.74 eura. U Pisu se može otputovati po cijeni već od 21.91 eura, a na Maltu po cijeni od 22.91 eura itd.

Kompletnu ponudu letova na ovoj akciji pogledajte OVDJE.

(www.jabuka.tv | Foto: Ryanair)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.