Ryanair obustavio i posljednji let iz BiH – Jabuka.tv

Ryanair obustavio i posljednji let iz BiH

Kompanija Ryanair je privremeno obustavila sve svoje letove s aerodroma u bivšoj Jugoslaviji, odnosno s obzirom na to da je mnoge ukinula i ranije, sada su ukinuti i posljednji preostali – iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Ova povoljna zrakoplovna kompanija je zbog pandemije već imala smanjeni red vožnje za regiju, a letove je ostvarivala samo sa aerodroma iz Banje Luke i Podgorice. Sada su letovi obustavljeni i iz Goeteborga za Banju Luku, kao i iz Londona, Stansteda i Charleroa do glavnog grada Crne Gore, prenosi Klix.ba.

Ryanair tek treba objaviti kada će nastaviti sa svojim uobičajenim rutama u regiji, no očekuje se da bi povratak mogao biti početkom ljetne sezone 2021. godine.

Uprkos trenutnoj suspenziji niza ruta, Ryanair i dalje planira u budućnosti lansirati nove letove za Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku. 29. ožujka zrakoplovna kompanija namjerava otvoriti letove iz Beča za Banju Luku i Pulu, a slijede letovi iz Napulja za Zadar.

Iz kompanije navode kako očekuju da će skoro cijepljenje doprinijeti popuštanju mjera i povećavanju obujma posla u zračnom prometu.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.