Ryanair leti i u Bosnu i Hercegovinu! – Jabuka.tv

Ryanair leti i u Bosnu i Hercegovinu!

Zrakoplovna kompanija Ryanair od studenoga ove godine uspostavlja izravne letove iz Banje Luke za Bruxelles i Memmingen, dva puta tjedno.

Početkom zimske sezone ostvarujemo suradnju sa zrakoplovnom kompanijom broj 1. u Europi, čime ćemo omogućiti našim građanima konekcije s više od 90 destinacija širom svijeta, priopćeno je iz banjolučke zračne luke.

Bosna i Hercegovina je, kako dodaju, 37. zemlja u koju će Ryanair prometovati, a kako bi proslavili početak suradnje sa Zračnom lukom Banja Luka, iz kompanije Ryanair najavili su akciju na cijenu aviokarata do srijede, 25. travnja, u ponoć, kao i mnoge druge pogodnosti.

V.d. direktora Zračne luke Banja Luka Duško Kovačević naveo je da je dolazak ove kompanije za njih veliki dan, kao i za Banju Luku, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu.

Naši građani imat će mogućnost da, preko Bruxellesa i Memmingena, naprave konekciju s više od 90 destinacija u nekoliko europskih država. Mladi ljudi će više putovati, a naši prijatelji iz Europe će moći mnogo lakše doći kod nas otkriti ljepote Banje Luke i banjolučke regije, privlačnost naših jedinstvenih rijeka i planina, kao i gostoljubivost našega naroda, rekao je Kovačević.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.