Ruska Instagram zvijezda ponudila seks policajcima kako bi izbjegla kaznu

Ruska Instagram zvijezda Kira Mayer osuđena je na 18 mjeseci zatvora jer je policajcima navodno ponudila seksualne usluge kako bi izbjegla kaznu.

Ruskinja je pritvorena zbog prebrze vožnje i napada na policajca. Prema ruskom tabloidu Komsomoljska pravda, Mayer je policajcima ponudila seks, pojedinačno ili udvoje, u zamjenu za oslobađanje od optužbi. Isti izvor navodi da je policija odbila njezinu ponudu i zadržala ju u pritvoru.

Kiri Mayer još je u studenom prošle godine oduzeta vozačka dozvola zbog prebrze vožnje, a dobila je i zabranu vožnje na 15 mjeseci. Međutim, u svibnju ove godine ponovno je uhvaćena kako vozi bez dozvole, piše Daily mail, prenosi Rtl.hr.

Fizički se sukobila s policajcima

Nakon što su je policajci pokušali privesti, fizički se sukobila s jednim od njih i pokušala mu istrgnuti dokumente iz ruku – ali to joj nije pošlo za rukom.

Na suđenju u Moskvi, Mayer je izjavila: Potpuno se slažem s optužbama iznesenim protiv mene. Žao mi je i želim se ispričati žrtvama.

Policajac kojeg je napala nije dao izjavu.

Mayer je nakon uhićenja i pritvora zatvorila Instagram profil na kojem je objavljivala provokativne fotografije i videe te imala 148.000 pratitelja, navodi Daily Mail.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.