Rusija: Glumica ošamarila ženu zbog kritika da želi roditi bebu s Downovim sindromom

Ruska 49-godišnja glumica Evelina Bledans bila je akter nesvakidašnje scene, kada je ošamarila jednu članicu publike u programu uživo, jer ju je ova kritizirala da želi roditi još jedno bolesno dijete, s obzirom na to da ima jednog sina sa Downovim sindromom.

Blandans trenutno očekuje treće dijete, a pojavila se u popularnoj ruskoj emisiji Live, kako bi razgovarala o bebi koja se dobija kasnije u životu.

U jednoj sceni tijekom emisije, članica publike Elena Lebedeva je optužila glumicu da riskira zdravlje njezinog nerođenog djeteta s obzirom na to da je trudna u 49. godini života.

Također ona je kritizira njezina sina Semjona, koji je rođen s Downovim sindromom.

Opasno je roditi u životnoj dobi između 35 i 40 godine, a što je tek kada imate 49 godina? Šta ste mislili? Želite li roditi drugo bolesno dijete? Hoćete li roditi drugo dijete s Downovim sindromom? Niko ne treba takvo dijete, ni društvo, a ni Vi, kazala je Lebedeva tokom šokantnog govora.

Elenu su pokušavali smiriti iz publike da prekine svoj govor, ali je ona samo nastavila govoriti. To se nije dopalo ruskog glumica koja je ustala sa stolice i krenula prema govornici.

Stojeći pred Lebedeve, Evelina joj se obratila, prenosi Radiosarajevo.ba.

Sama si kriva, ja ću te udariti! Ovo je za moje dijete, razumiješ li? Možeš reći nešto o meni, ali ostavi moju djecu na miru, kazala je Evelin i opalila šamar članici publike, a na društvenim mrežama dobila je niz pohvala za svoj gest.


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.