Rukometna reprezentacija BiH dolazi u Mostar na pripreme za Katar

Predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić primio je u posjetu direktora seniorske rukometne reprezentacije BiH Mirzu Muzurovića. Razgovaralo se o aktualnom stanju u sportu i mogućnostima dolaska muške rukometne reprezentacije u Mostar.

Nakon razgovora donesen je zajednički zaključak da će Grad Mostar putem Sportskog saveza Grada Mostara ugostiti naše najbolje rukometaše u sklopu priprema za odlazak na svjetsko rukometno prvenstvo u Kataru 2015. godine.

“Obzirom da su sportaši najbolji ambasadori naše zemlje, izuzetno mi je drago da smo došli u situaciju da ugostimo naše najbolje rukometaše, te da budemo dio pozitivne sportske priče koja će vjerujem podstaknuti i druge da podrže sve naše sportaše. Učinit ćemo sve da Mostar bude dobar domaćin, te da reprezentativci iz Mostara na svjetsko prvenstvo odu puni utisaka i da im Mostar bude inspiracija za dobar rezultat. Potrudit ćemo se da im osiguramo optimalne uvjeet za rad”, riječi su predsjednika Saveza Hasana Šišića.

Muzurović je istaknuo ‘da mu je želja već odavno da reprezentacija posjeti Mostar, ali kratak rok za pripreme jednostavno do sada to nije dozvoljavao, te je ovo jedinstvena prilika da naši najbolji rukometaši posjete Mostar i ujedno urade dio priprema. Mostar daje odlične igrače u reprezentaciji, te je ovo prilika da im se odužimo jednom ovakvom posjetom’.

Članovi reprezentacije BiH su mostarci Ivo Karačić i Vedran Delić koji su dali ogroman doprinos plasmanu reprezentacije na svjetsko rukometno prvenstvo. Iz Sportskog saveza su Ivi i Vedranu ovim putem poželjeli uspješan rad, te da spremno dočekaju pripreme u Mostaru i zajedno sa njima budu domaćini ostalim reprezentativcima i članovima stručnog stožera reprezentacije.

Pripreme bi se trebale realizirati početkom siječnja 2015. godine, a o detaljima dolaska rukometne reprezentacije u Mostar i programu boravka, javnost će biti blagovremeno informirana, navedeno je iz ove sportske institucije.

(Bljesak.info)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.