Rukometaši Zrinjskoga u šoku: Mještani Blagaja sa sjekirama upali na momačku večer

Rukometaši Zrinjskoga Vedran Delić, Dragan Šoljić i član Stručnoga stožera Mario Sesar, doživjeli su prave neugodnosti u subotu uvečer u Blagaju.

Naime, osvajači Kupa BiH slavili su momačku večer kada su im mještani upali na slavlje sa sjekirama i palicama.

Na sreću, nije bilo težih ozljeda, iako su se rukometaši zaputili prema SKB Mostar na pretrage.

Kako je kazao Mario Sesar za portal Prvi.tv, nekolicina slavljenika zadobila je lakše ozljede, te će kasnije dati izjave za policiju.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Tako bošnjaci slave svoj praznik Bajram,sa sjekirama pa napasti komšije,susjede.Mi za Božić svojim susjedima druge nacionalnosti nudimo kolače,meso,piće u zdravlju i veselju se radujemo. A evo ovi sa sjekirama na ljude,omladinu za svoj praznik. Ovi komentari gdje su išli tamo,BiH-na je naša hrvatska koliko i bošnjačka.Nama Arapi dođu u Hercegovinu,Središnju Bosnu na privatni posjed,zemlju i klanjaju,obavljaju vjerski ritual,svjesno provociraju i tko ih ganja sjekirama.Zar nije običaj da se vjerski obredi izvode u crkvama i đžamijama a ne na Benzinskim crpkama,restoranima,tržnim centrima i to onim koje drže hrvati.O čemu mi pričamo,gdje to mi živimo i sa kim…Čuj sjekirom na mladiće za Bajram zato što su hrvati.FUJ,FUJ,FUJ…

  • Bošnjački ovi neovisni mediji se baš raspisali o ovom incidentu.Zamislite hrvati sa sjekirama za Božić napadnu bošnjake,nizašta.Pa čulo bih se u Briselu i Americi isti dan.Ali to su ti naši neovisni,objektivni mediji koje mi trebamo plaćati…A Reuf Bajrović bošnjački lijevičar,socijal demokrata na udarnim stranicama svaki dan nazivajući Kolindu pogrdnim riječima,Čovića,hrvate,R.Hrvatsku agresorom,pričati da Kolinda podušire ustaštvo.itd. I to je u tim našim neovisnim medijima.A to što on izgovara i koju mržnju širi nije radio niti Milošević i Karađžić 1992 god..On poziva u tim medijima hrvate za koga da glasaju ali po njegovoj savjesti ne svojoj jer inače će ih nestati kako on kaže.Zamislite nivo kulture i demokracije..I to je njima ok,super,normalno.Mi hrvati trebamo voliti takvu državu,željeti živjeti tu u takvim uvjetima i reći da nam je super.Čović i Kolinda,Milanović,Plenković to su po Reufu,Nikšiću,Suljagiću,Komšiću,Helezu itd.ustaše,zločinci i neprijetelji hrvata i BiH-ne. Ovo je dno dna,sumrak demokracije,tolerancije,zamračenje uma kod bošnjaka kad ovo trpe da ih ovaj i ovakvi likovi promoviraju na putu ka E.Uniji,koju očito ne žele…Bolje izgleda proglasiti bošnjački entitet,Federaciju,uvesti šerijat,maternji jezik da bude turski,Bože sačuvaj.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.