Rozga: Znalo se dogoditi da na nastupima ima više konobara nego ljudi

Danas je malo je reći jedna od kraljica hrvatske estradne scene, no Jeleni Rozgi trebalo je neko vrijeme da se dokaže publici, kolegama ali i prijateljima. U novom intervjuu otkrila je kako se osjećala kada je nakon dugogodišnje karijere u grupi Magazin odlučila zaplivati u solo vodama

Glazbenu karijeru Jelena Rozga je počela 1996. godine, kada je na Dori izvela pjesmu Aha te osvojila drugo mjesto. U istoj godini Jelena je postala pjevačicom sastava Magazin i ostala u grupi punih deset godina. Onda je 2006. godine odlučila ostaviti iza sebe ogroman broj mega hitova i izaći iz Magazina, no i dalje je nastavila suradnju s Tončijem Huljićem.

O cijelom svom putu do danas, kada je jedna od najpoznatijih ikona naše estrade, Jelena je razgovarala u novom intervjuu za magazina Cosmopolitan. Ovoga puta intervju je obavljen u sklopu live razgovora na Instagramu, pa se zgodna Dalmatinka javila iz svoga splitskog doma.

Kada je Rozga odlučila napustiti uspješnu karijeru pjevačice grupe Magazin te krenuti u solo-vode, neki nisu vjerovali u nju.

Nakon deset godina u Magazinu, budući da sam ja uvijek u životu voljela riskirati, odlučila sam napraviti korak. Nisam znala sam gdje idem, niti što me čeka, ali imala sam potrebu sebi nešto dokazati. Nikad se nisam bavila drugima, isključivo gledam sebe. Malo ljudi je u to vrijeme vjerovalo u mene, čak i oni s kojima sam se družila su mi govorili – ‘šta ti je, zašto riskiraš’? Ali, kod mene odustajanje nikad nije bila opcija, odala je Jelena u Cosmo Insta Live Chatu, piše Tportal.

Dodala je da je do svog velikog hita Bižuterija čekala pune četiri godine i poručila mlađim generacijama da se strpljenje i naporan rad uvijek isplate.

Na samom početku, kad sam 2006. krenula u solo-vode, znalo se dogoditi i da na nastupima ima više konobara nego ljudi, bilo je suza, ali odustajanja ne, objasnila je simpatična plavuša.

Poznata Dalmatinka prisjetila se nekih dogodovština iz svoje skoro 25 godina duge karijere.

Jednom sam se onesvijestila na sceni! Još sam bila u grupi Magazin, i na jednom koncertu nešto nije bilo u redu s klima-uređajima… A ništa, odnijeli su me u garderobu, dali mi vode, osvježili me, došla sam sebi i vratili su me na binu, i nastavila sam koncert! Ali, to su normalne stvari, sve je to u opisu mog posla!, kazala je Rozga.

Podsjećamo, Jelena Rozga je 15. kolovoza 2017. godine u Širokom Brijegu održala veliki koncert povodom Dana grada i blagdana Velike Gospe.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.