Ronaldo u Dubrovniku dobio tretman kakav nisu imali ni najveći moćnici svijeta

Nema dvojbe da je nogometaš Cristiano Ronaldo jedna od najvećih “faca” svijeta, te da se ne može obraniti od obožavatelja, ali tretman kakav je dobio u Dubrovniku nisu dobili ni najveći državnici svijeta.

I dok je ne tako davno najmoćnija žena svijeta Angela Merkel propješačila od Ploča do Kneževa dvora, a prije nje jednako tako i američki potpredsjednik Dick Cheney te među brojnima moćnicima svijeta i engleski princ Charles, nogometaša i njegovu djevojku Georginu Rodriguez u kombiju su dovezli do samih vrata poznatog dubrovačkog restorana 360 unutar gradskih zidina, prenosi Dubrovački vjesnik.

Osim Ronalda, u novijoj dubrovačkoj povijesti takav komod pružen je jedino Papi Ivanu Pavlu II.

Podsjetimo, Ronaldo je sa svojom djevojkom Georginom i nekoliko prijatelja  u Dubrovnik doputovao u subotu navečer svojim privatnim mlažnjakom te odsjeo u luksuznoj Vili Šeherezadi. U nedjelju, na Uskrs nogometaš je prijepodne odlučio provesti na obliženjem otoku Lopudu gdje je ručao u restoranu Dubrovnik.

Po povratku u grad, društvo je odabralo poznati restoran 360 kojeg krasi i jedna Michelinova zvjezdica. No umjesto šetnje uz plažu Banje i Lazarete  do dominikanskog samostana i crkve  unutar gradskih zidina kod koje je smješten  restoran, Ronaldo je odlučio na večeru otići kombijem praćen povećim brojem zaštitara.

Ronaldo skinuo sve rekorde pa došao u Hrvatsku za Uskrs

(www.jabuka.tv | Cropix)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.