Ronaldo je jednom fotografijom oborio rekord: Sedam milijuna lajkova u manje od 24 sata!

Poznati nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez te njegovo četvero djece proslavili su zajedno Novu godinu. Ronaldo je podužom objavom na Instagramu čestitao svima, a fotografija je oborila rekord.

Na bijelom kauču okružen balonima u znaku proslave Nove godine, Cristiano Ronaldo pozirao je sa partnericom Georginom i njegovo četvero djece – sin Cristiano Jr., blizanci Eva i Mateo te najmlađa Alana Martina.. Idilična fotografija prikupila je sedam milijuna lajkova u manje od 24 sata te time oborila rekord objava na Instagramu u novogodišnjoj noći.

 2020. godina nije bila lagana, u to nema sumnje.

Nitko ne može biti ravnodušan prema boli i patnji koje je covid-19 donio na svijet. Ali sada je vrijeme da se vratimo i pokažemo da, zajedno, možemo napraviti razliku. Jer, bez obzira na to koliko je pad težak, ono što nas stvarno definira je način na koji ustanemo i koliko smo brzo spremni na nove prepreke.

Pokušajmo, dakle, 2021. godinu pretvoriti u prekretnicu, novi početak.. Jer svi mi i dalje možemo postati bolje verzije sebe. A ako sve to napravimo zajedno, to bi zapravo mogla biti tajna da stvari krenu na bolje – poručio je nogometaš koji na fotografiji zrači ponosom i srećom, unatoč nedaćama koje su snašle cijeli svijet u protekloj godini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

3

Sličnu je fotografiju objavila i Georgina te skraćeno poručila: “Moja sudbina”.

Inače, talijanski mediji u studenom su pisali kako se par vjenčao u tajnosti u Maroku te da su istoga dana otputovali u Madeiru kako bi njegovi odvjetnici u Ronaldovoj oporuci uključili i Georginu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.