Ronaldo iznenadio mlade nogometašice nakon plasmana na Euro

Cristiano Ronaldo još je jednom oduševio sve ljubitelje nogometa u Portugalu pokazavši svoju humanu stranu.

Posebno iznenađenje priredio je mladim nogometašicama iz portugalske reprezentacije do 17 godina nakon što su izborile plasman na završni turnir Europskog prvenstva 2020.

Svakoj od igračica poslao je par kopački uz pismo i posvetu.

U pismu im je čestitao na uspjehu i poručio kako se nada da će uživati u novim kopačkama, prenosi HRT.

Nadam se da će vam ove kopačke pomoći da ostvarite svoj snove. Kada sam bio dijete imao sam jednostavan, ali pomalo šašav san. Želio sam postati najbolji nogometaš na svijetu. Posvetio sam život ostvarenju tog sna, u teretani, na terenu – radio sam sve što je bilo potrebno da se san ostvari. Važno je imati san. Još je važnije raditi naporno da se ostvari, poručio je Ronaldo u pismu igračicama Portugala.

(www.jabuka.tv)

 


1 komentar

  • Nedavno pročitah kako Cristiano Ronaldo ima ugovor sa Nikeom od milijardu dolara za pet ili šest godina.Pa to je nevjerojatno ali Ronaldo je dobar čovjek u duši i sportaš kakav se ne viđa svaki dan.
    Zato mi drago kad se zna sjetiti i drugih okolo sebe koji sutek na početku nekog djelića svog života ili su nekad bili njegovim djelićem kada još nije bio poznat nego mlad, polugladan, BISTAR DJEČAK KOJI SE NADAO KAKO ĆE PROMJENITI NOGOMETNI SVIJET SVOJIM TALENTOM.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.