Romi ukrali veliki rasprskivač-top sa stadiona NK Višići

U nedjelju 27. rujna  oko 12:45 sati PU Čapljina je obaviještena od strane građanina da je sa stadiona NK Višići otuđen veliki rasprskivač-top, te da misli da su isti otuđili Romi s crvenim kombijem Ford.

Odmah su o svemu obaviještene policijske patrole na terenu i u 13:00 sati u mjestu Modrič patrola policije je zaustavila isto vozilo kojim je upravljao M.S. (1986) iz Stoca.

Prilikom pregleda vozila, uočen je prijavljeni rasprskivač. Osoba je s vozilom privedena u Policijsku upravu te predana djelatnicima Odjela kriminalističke policije na daljnje postupanje.

U subotu 26. rujna poslije 23 sata na području HNŽ-a , djelatnici policije su na području Čitluka zatekli jedan ugostiteljski objekt, a na području Jablanice šest objekata koji nisu poštivali odluke o radu ugostiteljskih objekata te će biti proslijeđeni inspekcijama na daljnje postupanje.

Za protekli vikend  iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a, registrirano je sedam prijava, od čega na području Mostara četiri i na području Čapljine tri.

Iz oblasti javnog reda i mira  registrirano je osam prekršaja i to na području Mostara tri, na području Jablanice jedan, na području Čapljine jedan i na području Čitluka tri.

Zabilježene su 24 prometne nezgode i to na  području Mostara 13, na području Čapljine četiri, na području Konjica dvije, na području Jablanice tri, na području Čitluka jedna i na području Stoca jedna u kojima je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnjadvije osobe su zadobile teške tjelesne ozljede,  dok je šest osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede, navedeno je iz MUP-a HHNŽ u dnevnom izvješću.

(www.jabuka.tv)