'Romeo i Julija na hercegovački način'

Daske koje život znače u SD Stjepan Radić u Zagrebu i ovog će prosinca popuniti studenti koji će upriličiti tradicionalnu Večer kulture u organizaciji Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata. 

Kulturna Večer ove godine održava se 6. prosinca u Kino Forumu, a ista će početi u 20 sati predstavom ‘Romeo i Julija na hercegovački način’. Režiju za spomenutu studentsku predstavu potpisuje stanar Save Drago Barać, član većini poznatih Nezavisnih intelektualaca. Treća tradicionalna Večer kulture koju 6. prosinca u Kinu Forum doma na Savi organizira Zavičajni klub hercegovačkih studenata i ove godine će početi studentskom predstavom.

Nakon prošlogodišnjih ‘Nepisanih pravila Save’ u režiji studenta ADU-a Ivana Ožegovića, novu predstavu ‘Romeo i Julija na hercegovački način’ osmislio je student i stanar Save Drago Barać kojega mnogi znaju kao člana, sad već popularnih, Nezavisnih intelektualaca.

ZKHS je i ove godine pripremio plesne točke, igre, recitacije i poezije, no vjerojatno će najveću pozornost privući spomenuta kazališna predstava. Barać je preradio poznatu Shakespeareovu tragikomediju o mladom paru koji dolazi iz neprijateljskih obitelji dodavši im modernizirane i hercegovačke elemente.

Program treće Večeri kulture u Kinu Forum održava se u petak 6. prosinca s početkom u 20 sati.

Cijena ulaznica je 10 kuna.

(www.jabuka.tv)
Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.