Rogan prijeti napuštanjem Spotifya: Neću hodati po jajima

Joe Rogan još jednom je postavio ultimatum Spotifyu.

Izuzetno popularan i kontroverzan voditelj podcasta zaprijetio je da će napustiti streaming platformu s kojom ima ugovor vrijedan 200 milijuna dolara.

Tijekom nedavne epizode The Joe Rogan Podcasta, komentator mješovitih borilačkih vještina započeo je razgovor s MMA borcem Joshom Barnettom o lancu industrije podcasta.

Odustat ću. Ako dođe do točke da to više ne mogu raditi, kada to moram učiniti na neki čudan način gdje hodam po jajima i pazim na pravila ponašanja, je*eš to, rekao je Rogan.

Pozivajući se na nedavne kontroverze koje je izazvao, od korištenja riječi “nigger” do širenja dezinformacija o koronavirusu, Rogan je opisao svoj strah da će ga javnost napadati za “svaku sitnicu”.

Ako postanem nešto drugačije jer je postalo sve veće, dat ću otkaz, zaključio je.

Spotify uklonio preko 70 epizoda Roganovog podcasta

Rogan je prvi put potpisao ugovor s platformom za streaming glazbe 2020. godine, a njegova zabrinjavajuća retorika o pandemiji nedavno je kulminirala kada je skupina od 270 liječnika i zdravstvenih stručnjaka nazvala Rogana “prijetnjom javnom zdravlju” u otvorenom pismu Spotifyu.

Njihovo potpisano upozorenje nije potaklo Spotify da djeluje pa su to učinili glazbenici Neil Young, Joni Mitchell, David Crosby, Stephen Stills i Nils Lofgren, koji su bojkotirali platformu. Spotify je otada poslao upozorenje o sadržaju za neke od Roganovih epizoda koje sadrže diskutabilne rasprave o koronavirusu.

Tijekom epizode, prenosi Index, Rogan je rekao da njegov posao “zahtijeva iskrenost; bez toga ova emisija nema uspjeha”, a Barnett ga je pozvao da nastavi s teškim razgovorima: To se sviđa ljudima jer su toliko gladni za tim.

Pjevač povlači svoju glazbu sa Spotifyja zbog Joea Rogana

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.