Rodila sama stojeći pred vratima bolnice

Jessica Stubbins iz Engleske šokirala je liječnike kada je na ulazu u bolnicu rodila kćer Lucy za manje od 60 sekundi, dok je njezin suprug ispred bolnice parkirao automobil.

– Osjetila sam je da izlazi i samo je izletjela kao čep od šampanjca. Bio je to jedan stisak i cijela je bila vani. Gravitacija je pomogla, preludo, zadivljena sam – kazala je za emisiju Good Morning Britain, a onda otkrila što joj je prolazilo kroz glavu kad se približavala bolnici.

– Rekla sam Tomu da me ostavi što bliže vratima. Čim sam izašla iz auta znala sam da je na putu. Nisam je mogla zaustaviti, nisam imala vremena sjesti – objasnila je, prenosi Jutarnji list.

I otac Tom bio je šokiran. Kazao je kako nije očekivao da će njegova kći na svijet doći tako brzo.

– Rodila je par metara dalje, a ja sam cijelu stvar propustio. Bilo joj je krivo jer sam sve propustio, a ja sam bio apsolutno u šoku.

Ubrzo su do Jessice došle dvije medicinske sestre i zamotale bebu.

– Išla sam prema svom automobilu po ručak kad sam čula vrištanje. Mislila sam da žena rađa u sobi pored otvorenog prozora, a onda sam vidjela ženu i pomislila kako neće uspjeti sama. Stoga sam potrčala i kad sam stigla do nje ona je već držala malenu Lucy u rukama. Bilo je kao na filmu. Skinula sam jaknu i omotala Lucy, a onda je došla druga primalja – kazala je Sally.

– Jessica je bila tako mirna i opuštena. Bilo je to prekrasno iskustvo, izvrsno je to podnijela – kazala je.

(www.jabuka.tv)

Klikni OVDJE i posjeti naš LIFE kutak

Komentiraj: