Rodila je prije vremena da njen umirući muž može vidjeti kćer

Mark je zagrlio malenu Savannah, a oko njega su se okupila sva djeca. Iako s maskom za kisik na licu i iscrpljen od pretraga, uživao je u trenutku zajedništva.

Malena Savannah Augler iz SAD-a ima samo mjesec dana. Na svijet je došla dva tjedna prije termina i, nasreću, zdrava je curica. Njezina mama Diane (31) tražila je da joj liječnici lijekovima potaknu porođaj kako bi joj umirući suprug upoznao posljednje dijete.

Par već ima četvero djece, a najstariji sin ima osam godina. Mark Augler (52) imao je karcinom crijeva. U prosincu je pobijedio bolest, no već za mjesec dana otkazala su mu pluća oslabljena kemoterapijama te je završio u bolnici jer nije mogao disati. Liječnici su rekli da će umrijeti za tjedan dana.

– Bio je budan i pri sebi. Nisam vjerovala doktorima nakon što su mi rekli da će umrijeti – rekla je Diane.

Neutješna supruga Diane odlučila je tada roditi prije termina.

– Držao ju je u naručju 45 minuta. Oboje smo plakali. Već sutradan je pao u komu, a umro je istog tjedna. Svi smo bili uz njega. Djeca su stajala uz krevet. Puls mu se usporio, slabije je disao. Stavila sam mu malenu na prsa i držala ga za ruke sve dok nije izdahnuo – rekla je potresena Diane.

Vjeruje da mu je olakšala posljednje trenutke omogućivši mu da upozna kćer. Nazvao ju je zrakom sunca u obiteljskoj tuzi. Žena je ispričala i kako je Mark “pričao” s njenim trbuhom još dok je bila trudna sa Savannah.

Diane je ispričala i kako ju je sin pitao još u bolnici hoće li njegov tata preživjeti. Morala mu je reći da neće, a dječak je počeo plakati jer je shvatio da više neće imati oca, javlja Daily Mail.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.