Rođendanski popusti u Mepas Mallu!

Mepas Mall nastavlja sa slavljem 7. rođendana!

Svi dobro znamo da su rođendanske zabave najbolje, a kada je u pitanju najbolji centar u regiji, u to nema sumnje! Za vjerne posjetitelje pripremili smo nezaboravnu zabavu i veliko rođendansko slavlje na koje ste svi pozvani. Dođite i posjetite Mepas Mall sve do nedjelje 14.04., jer vas svakog dana očekuje nešto novo.

Od četvrtka 11.04. do nedjelje 14.04. svoje dane rezervirajte za najbolji rođendanski shopping s popustima te bogati i veseli zabavni program koji će vam ostati u lijepom sjećanju. U veselom i slavljeničkom duhu pripremite svoju rođendansku listu želja i proslavimo zajedno 7. rođendan omiljenog centra sa stilom!

Sve informacije o rođendanskim popustima možete pogledati na LINKU

Također, zabave za sve generacije neće nedostajati!

U četvrtak 11.04. od 18:00 sati, na 1. katu centra očekuje vas Tvornica smijeha uz izvrsnog iluzionista, koji će vas odvesti u zabavni i čarobni svijet magije i trikova. Za cijelu obitelj pripremili smo i malu tvornicu ukrasa u kojoj nastaju prekrasni glineni ukrasi koji će izmamiti osmijeh na vaša lica. Svi će imati priliku okušati se u izradi maštovitih rođendanskih ukrasa i oslikavanju lica zabavnim motivima.

Petak 12.04. od 18:00 sati na 1.katu rezerviran je za Disney rođendansku zabavu, koja će oduševiti najmlađe posjetitelje centra! Mališani će moći slikati se, plesati i igrati sa najdražim Disney likovima.

U subotu 13.04. od 12:00 sati na 1. katu centra budite dio velike rođendanske zabave s Lilom i veselom družinom uz puno plesa, zabave i smijeha i rođendanskom tortom. Svi posjetitelji moći će se zabavljati uz izvrsni rođendanski program i mnoštvo vrijednih nagrada uz balonsku nagradnu igru i Kandit kolo sreće!

Večer je rezervirana za lutkarsku predstavu «Što ću bit kad porastem?“, koju će lutkarski umjetnici iz studija Suncokret iz Splita i djeci omiljeni Mucalo izvesti u 18:00 sati na 1. katu centra!

Zabava se nastavlja u nedjelju 14.04. od 12:00 sati na 1.katu centra uz rođendansku plesnu zabavu uz popularne maskote Luna Petunia, Semi Stretch, Bibi Bubbles, Drum Alive bubnjanje, vesele društvene igre, slatke nagrade i Kandit kolo sreće.

Rođendanska zabava završava likovnom radionicom od 18:00 sati na 1. katu, gdje najmlađe kreativce očekuje zanimljiva rođendanska likovna radionica, puno mašte, igre i smijeha! Dovedite svoje mališane da pokažu svoju kreativnost, a možda kroz igru i zabavu otkriju veliku ljubav prema likovnoj umjetnosti.

Program rođendana možete pogledati na LINKU

Dođite i veselite se s nama u proslavi 7. Mepas Mall rođendana koja još uvijek traje!

Hvala vam za sve godine povjerenja!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu