Robert prije smrti napisao poruku prijatelju: Dolazim

Na Rakića groblju u posuškim Vinjanima prekjučer je obavljen pokop poginulog 15-godišnjaka Roberta Lončara koji je stradao u prometnoj nesreći tek kilometar dalje od mjesnog groblja. Kišilo je u maglovitom popodnevu, a lile su i suze više tisuća rodbine, prijatelja, školskih kolega, župljana iz Vinjana, Vira, Posušja i još dalje. Malo tko pamti tako veliki pogreb u tom kraju koji je duboko ganuo sve koji su došli na posljednji oproštaj izraziti sućut roditeljima i rodbini. Posebice su došli mladi, njegovi kolege i kolegice srednjoškolci te prijatelji.

POSUŠJE: Robert Prije smrti napisao poruku prijatelju: Dolazim!

Župnik don Joko Blažević predvodio je svetu misu s molitvom za pokojnika uz koncelebraciju fra Marija. – Oprosti mu, ako je imao grijeha, a molitva je dar svih nas. Bog daje nade s visine. Dragi naš Roberte, bio si smiješak naših Vinjana, izrekao je, među ostalim, župnik don Joko. Od mladog Robe koji je bio prepun života i radosti, oprostili su se njegovi kolege i kolegice iz prvog razreda posuške Srednje strukovne škole. U ime svih u razredu prigodnim oproštajem obratio se Tomislav Biško. Potom je u ime prijatelja i znanaca govorio i Karlo Lončar koji je jedva izgovorio riječi hvale.

Njegov školski prijatelj Kristijan, doznali smo prije pogreba, dobio je SMS poruku tek oko sat prije strašne tragedije. Upisao je riječi: Kristi, dolazim pa ćemo se malo zabaviti. Na žalost, to se nije dogodilo.

 

POSUŠJE: Robert Prije smrti napisao poruku prijatelju: Dolazim!

(Vecernji.ba | Jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.