RK Gračanica iskazao žaljenje zbog incidenata s Izviđačom te se ogradio od dijela publike – Jabuka.tv

RK Gračanica iskazao žaljenje zbog incidenata s Izviđačom te se ogradio od dijela publike

RK Gračanica se danas putem priopćenja obratio javnosti, vezano uz incident koji se u subotu uzvratnoj utakmici 1/4 finala rukometnog Kupa BiH u rukometu protiv ljubuškog Izviđača.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Povodom incidenta koji se dogodio na vremenu 57:32 uzvratne utakmice četvrtfinala KUP-a BiH između RK “Gračanica” -RK “Izviđač” Ljubuški, Uprava kluba iznosi slijedeće priopćenje.

Izražavamo duboko žaljenje zbog incidenta i nesportskog poteza našeg igrača Adnana Tufekčića, koji je u općem metežu i naguravanju igrača, udario suparničkog igrača Stjepana Jozinovića.

Adnan Tufekčić, oduvijek je vrijedio za beskompromisnog borca koji je uvijek davao 100% svojih mogućnosti.

Svojim požrtvovanjem i odnosom prema klupskom dresu zaslužio je i nosio kapetansku vrpcu.

Premda je njegova igra uvijek bila odvažna, hrabra, muška i bespoštedna, ovakva vrsta incidenata nikad mu nije bila svojstvena.
U idućem razdoblju nakon što se sagledaju svi uzroci i aspekti predmetnog incidenta, prikupe dodatne izjave svih aktera, te u skladu sa izrečenim sankcijama od strane Povjernika natjecanja i Uprava kluba će zauzeti svoj konačni stav po ovom pitanju.

Također, Uprava kluba se ograđuje od nedoličnog i nesportskog skandiranja, od strane jednog dijela gledališta, koje apsolutno nije svojstveno gračaničkoj publici.

Gračanička publika uvijek je pljeskom ispraćala sve momčadi koje su to svojom igrom, ali i ponašanjem zasluživale bez obzira na ishod utakmice.

Nadamo se da se ovako nemile scene nikad više neće ponoviti ni u našoj, a niti u Sportskim dvoranama širom Bosne i Hercegovine, stoji u priopćenju RK Gračanica.

Jako ružne scene u BiH: Potukli se rukometaši Izviđača i Gračanice

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.