Rimčeva tvrtka: Ne vozite ove bicikle

Tvrtka Greyp Bikes u vlasništvu Porschea i Mate Rimca upozorila je kupce svojih električnih bicikala na probleme s baterijama. Preporučuje da ih se ne vozi dok ne dobiju nove baterije.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Sigurnost naših kupaca je od najveće važnosti za Greyp Bikes. Pronašli smo potencijalni problem na nekim baterijskim jedinicama, te smo, kao mjeru predostrožnosti, odlučili provesti dobrovoljan opoziv svih baterijskih jedinica.

Naime, na zahvaćenim biciklima postoji mogućnost da se krivo očitava razina napona. Takvo očitanje bi u rijetkim slučajevima moglo izazvati prekomjerno punjenje, koje bi nakon duljeg vremena moglo uzrokovati toplinski izboj, što može uzrokovati samozapaljenje baterije.

Zbog toga smo trenutno u procesu kontaktiranja svih naših kupaca putem svih raspoloživih kanala (e-mail, obavijesti na biciklu, obavijesti putem Greyp aplikacije) i organizacije sigurnog recikliranja baterijskih jedinica.

Proizvodnja novih, redizajniranih i poboljšanih baterija je već pokrenuta, a nove baterije će biti spremne za dostavu kupcima od 1. srpnja 2022. te će doći s dvogodišnjim jamstvom. Svjesni smo da ova situacija, pogotovo zbog početka biciklističke sezone, uzrokuje neugodnosti našim vozačima pa smo zbog toga pripremili nekoliko pogodnosti kao znak zahvalnosti na njihovom strpljenju i razumijevanju.

Svi postojeći kupci mogu ispuniti obrazac za zamjenu baterije koji su dobili putem e-maila te izabrati između nekoliko pogodnosti dok čekaju svoju novu i poboljšanu bateriju. Osim toga, produžit ćemo postojeće jamstvo za 6 mjeseci, potpuno besplatno.

Više informacija možete pronaći na Čestim Pitanjima. Iskreno se ispričavamo vozačima Greypa za neugodnosti koje je ovo prouzročilo i radimo sve da ih vratimo na njihove bicikle što je prije moguće, stoji u priopćenju Greypa.

(www.jabuka.tv | Foto: Dalibor Urukalovic/Pixsell)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.