Rimčeva Nevera s lakoćom do 350 km/h na Autobahnu

Rimčeva Nevera u sklopu testiranja stigla je na njemački Autobahn.

Na Youtube kanalu Automann-TV objavljen je nevjerojatan video testiranja Nevere koja s lakoćom postiže do 350 km/h.

U samo par sekundi postiže brzine od 100 do 200 km/h.

Podsjećamo, ranije su Rimac Automobili na službenim testiranjima zabilježili maksimalnu brzinu od čak 412 km/h što je čini najbržim serijskim električnim automobilom na svijetu.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Najbrži serijski električni auto na svijetu…bajke za malu dječicu nam prodaju kreatori takozvane zelene agende koji usput preko cjelokupne medijsko elektronske industrije drmaju cjelim zapadnim svijetom namjerno nas lažući i uvjeravajući kako su električni auti naša budućnost.
    Uz Covid 19,globalističko zelena agenda koja gura na sve strane proizvodnju električnih automobila i električnih baterija, najveća je manipulacija ljudskog roda u njegovoj burnoj-povjesti.Da , nikada vam neće jasno i glasno reći koliko je štetno po okoliš proizvoditi električne baterije , kolko puno električna auta štetno utječu na naš okoliš.Puno više nego auta na fosilna goriva ali zelena agenda agresivno gura svoju politiku namjernog iskrivljavanja činjenica o štetnosti električnih auta.
    Primjer , vozite auto 7.,8 godina i morate mjenjati električnu bateriju koja je i sada prilično skupa i bit će još skuplja.Električni auto od 600-700 ili 800 konja ubrzava do stotke za samo dvije ili tri sekunde ali samo prvih par ubrzanja od nule do stotke.Kod petog ubrzanja to više nije ubrzanje od tri sekunde nego šest sekunda, kod desetog ubrzanja , kako se električna baterija prazni ubrzanje će biti najmanje 15 sekundi ili više.Čim potrošite pola predviđene snage kojom raspolaže baterija, karakteristike motora, vuče i ubrzavanja se-drastično pogoršavaju.Ako vozite klasičan auto sa 700ili 800 konja on će uvjek isto ubrzavati bez obzira koliko ga puta tjerali od nula do sto , jednom ili sto puta..Da ne spominjemo kako su elektična auta u prosjeku skoro duplo skuplja od auta odnosno motora s unutarnjim sagorjevanjem.PrIjevara stoljeća za naivne i Lakovjerne, osmišljena u istom krugu neljudi kao i Covid 19.

    • Prava zelena agenda bi bila kad bi se sva vozila osim kočija koje tegle konji zabranila. Od konja bi jedini otpadak bio izmet ali on je biološki pa ne tereti prirodu. Ali pogon na konje neće više niko.

  • Kad pocnu udarati po tipkovnici ovi seratori sto nikad nista nisu napravili za zivota… Rimčeva djela imaju tezinu, vaše rečenice na internetu su prdek u prazno…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.