Rimčeva ekipa na nevjerojatan način našla Fabregasov ukradeni električni bickil

Slavnom nogometašu Cescu Fabregasu prije nekoliko mjeseci ukraden je personalizirani električni bicikl hrvatske kompanije Greyp Bikes, no ekipa iz Greypa je uspjela pronaći lopova i vratiti bicikl pravom vlasniku.

Priča pomalo zvuči kao scenarij akcijskog filma. Naime, prije nekog vremena Greyp Bikes je kontaktirao muškarac te se požalio da je promijenio svoj PIN na biciklu te ga zaboravio, a da mu se u isto vrijeme pokvario i senzor za prepoznavanje otiska prsta.

Dominiku Vrbancu iz Greypa je ova priča odmah bila sumnjiva, no slijedio je proceduru te zatražio serijski broj bicikla. Muškarac mu je poslao serijski broj, a on je shvatio da je riječ o biciklu koji je kompanija poklonila upravo Cescu Fabregasu.

Počeo se raspitivati je li nogometaš možda prodao bicikl i saznao da nije, već da mu je bicikl ukraden. Vrbanec je nakon toga odlučio da će vratiti bicikl vlasniku na bilo koji način te je s muškarcem razmijenio još mailova u kojima se muškarac počeo praviti da je upravo on slavni nogometaš, piše Index.hr. Dominik je slijedio igru i pravio se da mu vjeruje ne bi li dobio njegovu točnu adresu.

Sve je to trajalo oko mjesec dana dok napokon nije uspio dobiti adresu lopova te cijeli slučaj predao u ruke policiji koja je lopova zatim uhvatila.

Nažalost, bicikl je bio u veoma lošem stanju, a muškarac je uspio uništiti i čitav dizajn specijalno izrađen za Fabregasa te na bicikl stavio drugačiji logo.

Ukradeni bicikl zatim je dopremljen u Svetu Nedelju gdje ga je Greypov tim popravio i vratio pravom vlasniku.

Slavni nogometaš pohvalio je hrvatski tim i na svojim društvenim mrežama te im tako zahvalio na vraćenom biciklu.

Kakav odličan posao!, poručio im je uz fotografiju bicikla.

Inače, bicikle Rimčeve kompanije imaju i nogometaši Lionel Messi te Gerard Pique.

gre

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.