Rimac traži stotinu radnika

U ovom trenutku Rimac Automobili zapošljavaju 429 radnika u stalnom radnom odnosu, odnosno ukupno 482 radnika, uključujući vanjske suradnike i studente.

Većina radnika zaposlena je u sjedištu tvrtke u Svetoj Nedelji, a ove godine Rimac Automobili otvorili su urede u Splitu i Osijeku. Radnici dolaze iz čak 27 zemalja svijeta, stoji na stranicama Rimac Automobila.

Svaki put kada tvrtka udvostruči broj radnika – sve se mijenja. Intenzivno radimo i nastojimo strukturirati kompaniju, organizirati sve procese i pomoći našim menadžerima i voditeljima timova da održe sve pod kontrolom. Najveći problem s kojim se trenutno suočavamo je prostor – imamo pet zgrada u Svetoj Nedelji i širimo se na nove lokacije, kazao je osnivač Rimac Automobila Mate Rimac.

Rimac C_Two, predstavljen ove godine na sajmu automobila u Genevi, u završnoj je fazi razvoja i zahtijeva mnogo resursa prije nego što se krene u proizvodnju, stoji na stranicama tvrtke.

Tvrtka Rimac Automobili na svojoj je stranici danas objavila da opet zapošljava. Traži čak stotinu novih radnika. Detalje možete pronaći ovdje.

Osim vlastitih projekata, Rimac Automobili rade na razvoju još vozila i tehnologija, piše Index.hr.

Rimac je priznati partner mnogih svjetskih proizvođača automobila – Porschea, Automobila Pininfarina, Aston Martina, CUPRA-e, Renaulta i mnogih koji nisu toliko u fokusu javnosti.

Ovo su uzbudljiva vremena za nas i nastavljamo s teškim radom. Odlučni smo ispuniti sva naša obećanja, poručuju iz Rimac Automobila.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

 • Rimac je jedna obična varalica kakav mu je i ćaća. To sa njegovom firmom su same pizdarije, napravio maketu, napisao na papir neke glupe brojke i sad svi to puše, a bogati se ko razletili da za 5 miliona maraka po komadu kupe tu ne testiranju plastičetinu. Firma Rimac je u financijskim problemima i trenutno nema likvidnosti, ali budući da je Hrvatska korumpirana bit ce još nekoliko krugova poklanjanja drzavnih miliona za jednu šarenu lažu.

  • koliko si neinformiran! Rimac proizvodi funkcioniraju! voze! plastikurina ti je i ferrari i skoda pa? nelikvidan a ima 430 radnika ! ? svaki automobilski div je bio nelikvidan u prvih 20-30 godina i svaki je trebao pomoć države a za tebe, gospodin Rimac, pravi automobile budućnosti – na struju! ne znaš da je Porsche AG (inače u vlasništvu VW-a) kupio zasad 10% dionica RIMAC i onih bicikla njegovih?
   Jedino što se on (zasad) bazirao na sportska auta i bicikla, a nadam se da će se nekad okrenuti i svjetovnim automobilima kao Tesla …iako su Rimac automobili za Teslu isto što je Mercedes za Zastavu 128 😀
   ajd živio

   • Budući da ih znam znam i o čemu pričam, bicikl se ne može registrirati ni legalno voziti a auta je proizveo sve skupa 3. A ostali je šarena laža.
    Varalica i ništ koristi ko i ćaća, nema te budale na svijetu koja bi kupila njegov auto, niti ima niti će je biti, on ima samo PR za Hr a drugdje ga nitko ne puši.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.