Rimac objavio najnovije snimke radova na svojem kampusu

U tijeku je izgradnja budućeg suvremenog globalnog sjedišta tvrtki Bugatti Rimac i Rimac Technology, vrijednog 200 milijuna eura, u Svetoj Nedelji.

Kampus je jedan od najvećih razvojno-istraživačkih i proizvodnih kompleksa u Europi, ne samo u automobilskoj industriji, navode iz Rimac Automobila.

Radove na gradilištu Kampusa tvrtka prenosi uživo na YouTubeu.

S testnom stazom koja okružuje kompleks, muzejom, odjelima za dizajn, inženjering i pogonima za proizvodnju i testiranje, novi Kampus će, tvrde, biti jedinstvena lokacija i globalno sjedište Rimac Grupe.

Rimac Kampus bit će mjesto gdje će se dizajnirati i razvijati svaki budući Bugatti i Rimac model te komponente koje Rimac Technology razvija za druge proizvođače. Prilikom dizajna Kampusa hrvatska arhitektonska tvrtka 3LHD posebnu pažnju pridaje tome da se integrira filozofija tvrtke i ispune svi nužni kriteriji s dugačkog popisa potreba i želja korisnika Kampusa, pišu Rimac Automobili.

(www.jabuka.tv)2 komentara

  • Ma super,ali ja podrzavam inzenjere strojarstva,racunarstva,gradevinarstva jer to su oblasti za koje mogu reci bravooo,nema tu tolike bas mafije,a tko je nadaren i tko ce posteno studirati jako ih je tesko i zavrsiti ,mafija je na medicini ,pravu ,stomatologiji ,farmaciji nazalost…

  • Tako je .mafija je na medicini i pravu, tu se kriju najdublji uzroci naše katastrofe i stagniranja.Dobro je nek se nešto pravi, možda jednog liepog,sunčanog dana i mi u Širokom napokon saznamo što se to doista radi na Visokoj Glavici punih šest godina i što se to doista tamo namjerava praviti.
    Ima li to veze s Atlantis grupacijom, vidjet će mo.
    Kao stvari stoje , čini se da itekako ima.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.