Rimac: Dobio sam ponudu za otkup firme

Na predstavljanju projekta EY Poduzetnik godine, poduzetnik Mate Rimac izjavio je kako je dobio ponudu za otkup svoje tvrtke električnih automobila.

Rimac je, naime, na predstavljanju projekta ispričao što mu se dogodilo na prošlogodišnjoj dodjeli te nagrade u Monacu.

Ne znam koliko bih trebao reći. Recimo, žurili smo se za zrakoplov za doma i imao sam sastanak s jednim gospodinom koji me htio vidjeti. Sastanak se odužio, čekali smo s prtljagom, čekao nas je taksi, a onda mi je taj gospodin rekao: “Moramo još razgovarati, idemo mi s mojim zrakoplovom”. Onda smo išli njegovim zrakoplovom preko Frankfurta ili Münchena prema Zagrebu, na putu smo odlučili svratiti do Estonije i na kraju smo došli u Zagreb da vidi našu firmu. I nekoliko tjedana kasnije sam s tim čovjekom njegovim zrakoplovom putovao u Australiju, ispričao je Rimac.

Rimac je dodao da je među ostalim kontaktima koje je tamo ostvario, čak “pala ponuda za otkup firme, koju na kraju naravno nije prihvatio.

Ali tamo sam ostvario nevjerojatne kontakte, upoznao sam ljude koji imaju firme s desecima tisuća zaposlenih. Dakle, kontakti koji se mogu ostvariti na svjetskom izboru su neprocjenjivi, prepričao je Rimac svoje dojmove s izbora poduzetnika u Monacu.

Rimac je prilikom predstavljanja projekta spomenuo i prezentaciju novog uratka njegove tvrtke, električnog automobila C_Two, koji će od petka 28. rujna do nedjelje 30. rujna biti izložen na zagrebačkom Trgu Josipa Jurja Strossmayera, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.