Rijeka poslala Matića na posudbu u Široki Brijeg

Bernardo Matić novi je nogometaš Širokog Brijega. Matić u Široki Brijeg stiže na jednogodišnju posudbu iz HNK Rijeka.

Ovaj 23-godišnji Splićanin će se priključiti ostatku momčadi nakon njihovog povratka iz Kazahstana gdje danas igraju uzvrat protiv Ordabasya.

Matić je svoju karijeru započeo u omladinskim selekcijama Junaka iz Sinja i Hajduka odakle je prešao u Zagreb. U veljači ove godine potpisao je za Rijeku.

(www.jabuka.tv)


16 komentara

 • sve ok, dobar je ovo igrač, bit će pojačanje sigurno, možda dogodine naši potpišu ugovor s njim jer mu ističe s Rijekom dogodine, a mlad je dosta. Samo mi nije jasno kako mi stojimo sa brojem stranaca u ovoj sezoni? Imaju li Wagner, Čabraja, Baraban ili ovaj Matić i bh državljanstvo, zna li netko? Jer Grubišić, Bralić i Begonja sigurno nemaju, a ne bi imalo smisla da imamo više od 4-5 stranaca, jer od sjedenja na tribini bilo koga od njih nema ništa…

 • Nije to dobro za klub.Igrač se eventualno pokaže i onda ga vraćaš kao i onog adžajia.Što ne vrate njega jer kod njih ne igra.Kao doveli neke igrače a sve posudjeni igrači.

  • Ajaji sad ne bi bio pojačanje, a dva igraca na posudbi nije puno igraca na posudbi, Begonja i Matic, dobra ekipa ove godine.

  • Svaki klub krpa nedostatke posudbom ili dvije. Problem bi bio da su ti nositelji posudjeni igraci, a sad dva igraca na posudbi je apsolutno normalno i potpuno logicno. Doveli su uostalom dobrog mladog Grubisica, a ostalo pokrpas kako mozes. Ponavljam, dvije posudbe su realno nista, to svaki klub ima.

 • Koliko stranaca može igrati u prvih 11?Šta kad je izmjena može li stranac mijenjat stranca ako je već u prvih 11 započeo maxmialan br

  • nadam se da su razmišljali i o tome, valjda nisu na pamet dovodili igrače. Jer u zapisniku među 18, ne 11, već 18, mogu biti maksimalno 4 stranca. U cijelom kadru mi možemo imati koliko hoćemo stranaca, ali pitanje koliko se klubu to isplati ako bi nam 2-3 stalno morala sjediti na tribinama, to su novi propisi saveza. Ja pretpostavljam da je Waga uzeo bh državljanstvo, evo neki govore da imaju i Baraban i Čabraja, ali ja nisam nešto siguran u to, jedino ako im je jedan roditelj iz BiH, ili su živjeli u BiH minimalno 5 godina ili su rođeni u BiH, onda mogu dobiti bez problema državljanstvo.

 • Wagner ima bh drzavljanstvo a ostali mislim da ne ali cak nam to ove godine i nece bit toliki problem mozda vise dogodine ali covjek koji je se najvise za to zalagao siljak presjednik zeljeznicara je sad u problemima s brojem stranaca

  • Nisi u pravu, i Cabraja i Baraban takodjer mogu dobiti BH drzavljanstvo ili ga vec imaju.
   Iako ne ide nama u prilog to, ja podrzavam, to je s ciljem jace lige i treba se na to bazirati .

 • Mišljenja sam da je politika dovođenja igrača i sklapanja ugovora sa igračima jedna vrlo loša politika kluba koja će vjerojatno doći na naplatu iduće sezone.Široki u sljedeće dvije godine može prodati samo 2 igrača i to Menala i Lončara i tu je kraj.Ostaje nejasno zašto se dovode ne provjereni igrači,zašto se ne forsira svoja škola ,pa taman na uštrb rezultata u ovoj sezoni.Zašto sa ne stvara kostur ekipe od domaćih igrača odnosno igrača poniklih u svojoj nogometnoj akademiji. Mnogo je upita zašto, zašto je doveden Matić kada imamo Nikića,ali zašto na godinu dana.Daćeš mu šansu ,ako je iskoristi on ode bez pare i dinara,a mali Nikić propada i šta slijedi……..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.