Ricky Martin se vjenčao u tajnosti

Pjevač Ricky Martin u srijedu je objavio vijest koja je iznenadila sve.

Naime, Ricky i njegov zaručnik Jwan Yosef u tajnosti su se vjenčali.

“Sada sam suprug, a veliki tulum ćemo prirediti za nekoliko mjeseci”, izjavio je Ricky za E! News i dodao:  “Izmijenili smo zavjete i potpisali sve potrebne papire i predbračni ugovor.”

Par je vezu počeo krajem 2016. godine i nakon devet godina objavili su zaruke.

Par se zajedno brine o Rickyjevim devetogodišnjim blizancima, a pjevač kaže kako su dječaci presretni što imaju dva oca.

Martin kaže kako će proslava vjenčanja biti velika i trajat će tri dana, prenosi Večernji list BiH.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

 • Bože moj, Bože moj, zašto ovo dopuštaš?
  Pa ovako je bilo u Sodomi i Gomori koja se odmetnula od Zakona Božjeg i s pravom bila uništena zbog bluda i nemorala kojim se hvalila.
  Kamo ide današnji svijet, kada se ova vijest smatra sasvim normalnim i još se najavljuje kao vjenčanje mjeseca ili pak godine?
  Zaručnik darovao prsten svome dragomu i obećao mu vjernost u bračnom životu!?PA ,ŠTO MISLI OVAJ SVIJET DA ĆE IM SE TOLIKA IZOPAČENOST VRATITI DOBRIM DJELIMA ILI ĆE MOŽDA BITI KAŽNJENI ZBOG IZOPAČENOSTI KOJU SU UZELI K SRCU KAO NEŠTO SASVIM NORMALNO.
  Tko god misli da će uživati plodove dobra, jedući sa stabla grijeha slatke plodove požude i služeći zlu i opačinama -grdno se vara.
  Isprazna je ta vanjština koja se javno pokazuje drugima u onome što sebi može priuštiti.Ta vanjština samo je lažna slika one nutarnje praznine koja je talac najprolaznijeg aspekta postojanja.
  To je najniži stupanj moralnog srozavanja osobe koja je stvorena na sliku Božju. To se zove Oholost s velikim slovom O.
  Ponaša se poput božanstava, poput Zlatnog teleta , koje, makar bilo zlatno ipak ostaje samo tele,ZABORAVLJAJUĆI DA JE OBIČAN SMRTNIK I NIŠTA VIŠE.
  Iskvarenaa ljubav ne može rezultirati ničim drugim nego iskvarenošču i ispraznošću.Prije ili kasnije, ona će se očitovati kao neka vrsta zasljepljenosti koja ne može voditi nigdje drugo nego u propast.

  4
  2

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.