Restoran Garden u novom ruhu i uz brojne gastronomske novitete

Posjetite restoran Garden, u srcu Širokog Brijega i uvjerite se u novitete koju su pripremili, zahvaljujući izmijenjenoj vlasničkoj strukturi, te novom mladom i ambicioznom timu.

Ova promjena je donijela sa sobom i veliko osvježenje u kuhinji, unaprjeđenje usluge dostave i posvećenost domaćim, kvalitetnim sastojcima.

Novitet u ponudi su kuhana jela koja se pripremaju na domaći način, bez primjesa industrije. S posebnim naglaskom na uvijek svježe meso i povrće, Garden se ističe po kvaliteti sastojaka i brižnom pristupu pripremi jela.

Gosti mogu uživati u raznovrsnim jelima, od sendviča, roštilja do već poznate teletine ispod peke, poznate kao Peka Garden. Garden se osim spomenutog ističe i okusom, te obilnim porcijama po pristupačnim cijenama.

U ponudi su različita dnevna jela, ali i posni menu primjeren korizmenom vremenu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Garden Pub Lounge Bar (@garden_pub_lounge_bar)

Jedno od najznačajnijih unapređenja je poboljšanje dostave. Garden nudi brzu i pouzdanu dostavu od 8:30 do 23:00 sata, čime je olakšao pristup ukusnim obrocima za sve svoje goste.

Naglašavajući interakciju s gostima, restoran je dostupan i putem društvenih mreža Facebooka, Instagrama, TikToka, Threads i Google-a.

Garden nudi usluge organizacije različitih događanja poput rođendana, domjenaka, pričesti, krizmi i sličnih svečanosti.

Uz radno vrijeme od 8:00 do 23:00 sata te otvorenu liniju za narudžbe od 8:00 sati, Garden je spreman zadovoljiti sva nepca i pružiti nezaboravno iskustvo. Restoran Garden u Širokom Brijegu nije samo mjesto za jelo; to je destinacija koja slavi okus, tradiciju i gostoljubivost.

Sve informacije na broj telefona 063 605 606.

*Sponzorirani članak