Rene otišao iz Supertalenta, vodit će ga HRT-ovac koji je upravo prešao na Novu

Prepozntljivo lice s malih ekrana i glas s radija, Frano Ridjan, pridružit će se Igoru Mešinu u voditeljskoj ulozi sedme sezone Supertalenta. U toj ulozi Frano će zamijeniti Renea Bitorajca.

Snimanja audicija, na kojima će brojni natjecatelji stati pred četveročlani žiri i pokušati se izboriti za daljnji prolazak u showu, počinju danas, što znači da je Frani ovo prvi dan na Novoj TV.

Kako kaže, Frano se svom novom angažmanu izrazito raduje.

Veselim se novim izazovima i prilici koja mi je ukazana na televiziji koja proizvodi najgledaniji i zabavni i informativni program. Istinski uživam raditi emisije uživo i vjerujem da ću svojim iskustvom uspješno doprinijeti programu Nove TV, izjavio je Ridjan te dodao kako jedva čeka iskusiti atmosferu iz studija najpopularnijeg talent showa u svijetu, kao i upoznati brojne natjecatelje.

Dok će Frano prvi puta stati pod reflektore pozornice Supertalenta, savjete će mu svakako će mu moći udijeliti suvoditelj Igor Mešin.

Frani želim dobrodošlicu u našu obitelj. Frano je sjajan voditelj i uvjeren sam da ćemo jako dobro funkcionirati. Pred nama je još jedna uzbudljiva sezona showa, veselim svim talentima koji nam dolaze na audicije, rekao je.

Ridjan je široj javnosti postao poznat kao voditelj “Parlaonice”, a gledatelji su ga pratili i u emisijama “Dobro jutro, Hrvatska“, “Dobar dan, Hrvatska“, “Kod nas doma” te je sudjelovao na raznim projektima, međunarodnim festivalima i programima uživo i bio spiker Drugog programa hrvatskog radija. Oduvijek mu je, kako kaže, san bio postati ”čovjek iz svačijeg dnevnog boravka”, a taj san počeo mu se ostvarivati već sa 16 godina kada je prvi put kročio u lokalnu radio postaju. Frano je završio studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Još kao student je radio na Drugom programu Hrvatskoga radija i Radio Sljemenu.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.