Renault Talisman Grandtour ispred Mepas Malla

GUMA M Renault Tour ove subote 12. studenog gostuje u Mostaru na platou ispred Mepas Malla od 9.00 do 16.00 sati.

GUMA M će na ovoj manifestaciji predstaviti novi premium „karavan“ iz game Renault vozila. Radi se o novom Renault modelu TALISMAN u karavanskoj inačici već dobro poznatog imena Grandtour. Renault TALISMAN Grandtour uz sve kvalitete i tehnološke inovacije limuzinske izvede karakterizira veliki prtljažnik (572 – 1.680 litara) velike varijabilnosti i lakog prilagođavanja potrebama vozača.

Na ovoj promociji ispred Mepas Malla u Mostaru GUMA M će predstaviti i druge najnovije modele Renault vozila, a to su netom osvježeni novi Renault CLIO, potpuno novi Renault MEGANE te atraktivni kompaktni crossover KADJAR.

Da bi sigurno putovali kroz predstojeću zimu GUMA M će ovom prigodom predstaviti nejveći izbor zimskih guma po najpovoljnijim cijenama u BiH. Kupci u svakom trenutku mogu preko GUMA M web shop portala u samo par klikova pronaći gume za svoje vozilo, a uz online rezervaciju ostvaruje se dodatnih 3% popusta.

Da bi izbjegli neugodna iznađenja koje priredi otkazivanje akumulatora preporučujemo da provjerite stanje izvora električne energije na vašem vozilu. Ukoliko je potrebno preporučljivo ga je zamjeniti novim. GUMA M predstavlja najkvalitetnije akumulatore na tržištu. Radi se o Renault akumulatorima za sve marke vozila. Neke od važnih karakteristika ovih akumulatora su: imaju veću stratnu snagu, garancija 3 godine, napravljeni su da traju duže i namjenjeni su svim markama vozila. U GUMA M centrima možete kupiti Renault akumulatore po akcijskim cijenama.

(www.jabuka.tv)