Rekordan broj posjetitelja: Mate Bulić s prijateljima napravio veličanstvenu feštu u Blatnici

Još jedan koncert u organizaciji Mate Bulića s prijateljima održan je na platou ispred podružne crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici, rodnom mjestu pjevača.

Tradicionalna manifestacija “Blatničke note dobrote” koju “kralj hrvatske dijaspore” sa svojim prijateljima – estradnim zvijezdama i brojnim Blatničanima – organizira svakog kolovoza od 2012. godine i ove je godine privukla brojnu publiku i mnogo poznatih osoba.

Novi humanitarni glazbeni spektakl – VII. Blatničke note dobrote – privukao je rekordan broj posjetitelja.

Uz domaćina Matu Bulića, na koncertu su nastupili i Mladen Grdović, Ivan Zak, Opća opasnost, Mia Dimšić, grupa Vigor, Ivana Marić, Šima Jovanovac & Fijaker, Zoran Begić, Jozo Vučić, Pero Gudelj & Prijatelji, dr. Mića Pehar, Dragan Bukmir, Ante Matić, Robert Čolina i drugi.

Poseban gost koncerta bio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Veliku zahvalnost organizatori su uputili i Uredu hrvatskog člana Predsjedništva BiH, akademika Dragana Čovića, što je prepoznao značaj ovog projekta koji se drugu godinu zaredom održava pod njegovim visokim pokroviteljstvom.

Prema već dobrom starom običaju, prihod s ove manifestacije namijenjen je za uređenje dvorišta i okoliša mjesne crkve, pomoć potrebitim pojedincima, udrugama, za gradnju škola, crkava, zaštitu hrvatskih kulturnih dobara i druge svrhe.

Organizatori su uoči koncerta istaknuli posebnu zahvalnost svim volonterima i Općini Čitluk te ostalima koji su sudjelovali u pripremi ovog događaja kako bi sve prošlo u najboljem redu, a posebno Mati Buliću, kojeg ni bolest nije spriječila da i ove godine u Blatnicu dovede najzvučnija imena hrvatske i bh. estrade.

(www.jabuka.tv | Foto: Oliver Pinjuh)


22 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.