Rekli mu da ima šest mjeseci života, sam sebi isplanirao sahranu, a sada je ozdravio

Šest tjedana nakon što mu je od tumora na mozgu umrla sestra, Peteru Hindsu (51) iz Engleske rečeno je da ima terminalni rak koji rezultira smrću u kratkom vremenskom periodu.

Nakon toga Peter je rezervirao mjesto pokraj sestrinog groba gdje je želio biti pokopan te je isplanirao cijeli sprovod. Ono što se dogodilo nakon opisuje kao ‘nadrealno’, piše Mirror.co.uk.

U siječnju 2017. dijagnosticiran mu je karcinom crijeva te su mu doktori rekli kako ima još samo šest mjeseci života.

Od bolesti nije mogao ni Božić provesti sa svojom obitelji. Jednom se srušio kod kuće pa ga je supruga odvezla u bolnicu gdje je na kraju proveo četiri tjedna.

Nedugo nakon toga rekli su mu da ima terminalnu bolest od koje će umrijeti.

Izgubivši sestru Lesley, Peter je želio skinuti teret s obitelji organizirajući vlastiti sprovod. Odabrao je glazbu i poručio uzvanicima da se klasično odjenu jer nije volio odijela i kravate. Osim što je financijski htio pomoći obitelji, želio je i pomoći supruzi Maxine, s kojom je kupio kuću samo 12 mjeseci ranije.

Sam je sebi organizirao sprovod, a sada je zdrav čovjek

Međutim, u travnju 2018. godine iz bolnice u Warringtonu premjestio se u bolnicu The Christie u Manchesteru. Liječnici te bolnice napravili su sve potrebne krvne pretrage i preglede i rekli mu da ipak postoji nada za njegovo izlječenje te da može započeti s kemoterapijom. Zatim je 6. prosinca iste godine podvrgnut operaciji spašavanja u trajanju od 13 sati.

Liječnici su mu rekli da postoji 50 posto šanse da mu operacija ukloni tumor.

Svoj posljednji krug kemoterapije završio je 6. studenog 2018. godine, a tumor mu se skroz smanjio. Peter sada dolazi na preglede u bolnicu svaka tri mjeseca kako bi mogao pratiti stanje.

No ono najbolje od svega je da je Peter sada zdrav i više se ne mora liječiti. Jedino što trenutno ima na umu je iskoristiti ono najbolje od života.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.