Redizajnirani Apple Watch 4 dolazit će s većim ekranom

Apple Watch 4 bi se na tržištu trebao pojaviti u rujnu, ali po prvi put će taj uređaj imati privilegiju da pri predstavljanju njegov nasljednik bilježi sjajne rezultate. Naime, samo u četvrtom kvartalu prošle godine isporučeno je osam milijuna Appleovih pametnih satova, što je 57,5 posto rasta u odnosu na godinu prije.

Dakle, korisnici su prepoznali taj uređaj i Apple može zadovoljno trljati ruke pa samim time na krilima tog uspjeha najavljuje novitete za “četvorku“. Koja će, naravno, biti najbolje što je ta najbogatija tehnološka kompanija svijeta dosad ponudila po pitanju pametnih satova.

Ukratko, Apple Watch 4 bit će redizajniran, zaslon bi mu trebao biti 15 posto veći nego kod “trojke” i baterija će mu duže trajati nego kod prethodnika. Uz to, uređaj će imati više senzora, što znači da će bolje prepoznavati navike korisnika, njegovo zdravlje, koliko se kreće… Jasno je, po svim parametrima bit će to, kao što je rečeno, najbolji Appleov pametni sat.

Uz sve to, bit će i hrabar jer po prvi će se put mijenjati dizajn, samo zato da bi toliko veći mogao ipak estetski djelovati primamljivo. Ne treba previše napominjati da će zaslon biti praktički bez rubova, čime se nastavlja trend Applea postavljen s iPhone X. Također, zanimljivost je da će Apple Watch 4 imati Super AMOLED zaslon, što pak znači da se nastavlja suradnja sa Samsungom.

A sve ove informacije donosi, očekivano, korejski analitičar Ming-Chi Kuo, iz kompanije KGI Securities. Kad se radi o Appleu, rijetko promašuje, kao da se nalazi na vezi s Timom Cookom i dobiva ekskluzive kakve nitko drugi na svijetu nema toliko rano kao što ih ima on.

Zato, osim samog izgleda i svega što se oko Apple Watch 4 može očekivati za nešto manje od šest mjeseci, treba uvažiti i njegovu prognozu da će u ovoj godini Apple zabilježiti 30 posto rasta kad se radi o brojci isporuka njegovih pametnih satova. A to je već više nego ozbiljno jer ulazi time u sferu nekih pametnih telefona. Ipak će se raditi o otprilike 25 do 30 milijuna isporuka!

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.