”Redesign of fun” na Jägermeister način

Epicentar zabave u Sarajevu, proteklog tjedna bio je Dom mladih, obojen u dobro znanu narančasto-crnu boju najprodavanijeg likera na svijetu, Jägermeistera. Event ”Redesign of fun”, za koji se tjednima unaprijed tražila pozivnica više, opravdao je očekivanja i uspio u svom naumu, redizajnirati pojam zabave u Sarajevu.

Jägermeister je i ovoga puta u stilu odličnog domaćina ponudio brojne sadržaje i priredio iznenađenja, koja će ostati urezana u sjećanju preko 1.500 gostiju, s kojima je u ime branda, redizajniranom izgledu Jägermeister boce, nazdravio ovogodišnji voditelj Nedim Malkočević.

I u svojoj trećoj ispričanoj priči, reklo bi se prema navici, event je uspio nadmašiti očekivanja fanova.

Nakon uvertire praćene odličnim svjetlosnim i vizualnim efektima, za koju se pobrinuo Aleksander de Funk, DJ pult preuzela je posebno raspoložena DJ Miss Kay Dee, regionalno popularna house diva iz Novog Sada. Pravi plesni spektakl priredili su plesna skupina ‘Clique’ i akrobatski duo K-team iz Hrvatske, dok je atmosferu do usijanja dovela britanska house senzacija Freemasons. Najvećim partijanerima pri samom kraju eventa, pridružio se poznati njemački DJ Tom Novy, koji je goste ispratio dobro znanim hitom ‘Lady’ od Mojoa, stvarajući posebnu prijateljsku atmosferu s publikom. To je upravo ono što je Jägermeister i htio postići, prijateljsku atmosferu i odličnu zabavu.

U skladu s nazivom eventa ‘Redesign of fun’ Dom mladih, također je izgledao redizajnirano, a sve zahvaljući spektakularnom video mappingu na fasadi zgrade koji nije ostavio ravnodušnim niti goste, niti sve one koji su se našli u blizini. Gosti su uživali u unikatnim delicijama po recepturi Gabriele Ključe, koja je sadržavala i Jägermeister, a specijalno su osmišljene za ovu noć.

Kao i uvijek domaćice na eventu bile su Jägerette, koj su dočekivale goste i nudile im omiljeno piće idealne temperature od minus 18 stupnjeva Celzijevih. Za njihov čarobni izgled, ali i redizajn crne haljine ove godine pobrinula se profesionalna make up artistkinja Dženana Ćosović uz pomoć svog tima. U šarolikoj lepezi ponuđenih pića, pomamu su, kao i do sada izazvali Jäger Fresh i Jäger Q kokteli, ali i dva nova shoot koktela, majstora Udruge ‘Ice’ iz Sarajeva, koji su liker miješali s pireom od jagode, te koncentratom od lubenice.

”Drago nam je što je upravo ovaj event bio prilika da svim fanovima predstavimo novi izgled boce. Uskoro će i svi u Bosni i Hercegovini imati priliku vidjeti na policama i omiljenim lokalima. Sada je to modernija boca s čepom na kojem stoji potpis stvaratelja recepta Jägermeistera, etiketom koja prikazuje Jelena u prirodnijem i zrelijem izdanju, te koja naglašava prirodno porijeklo kroz broj 56 koji predstavlja biljne sastojke ovog likera, s nepromijenjenim sadržajem unutar nje. Hvala svima još jednom i vidimo se sljedeće godine”, poručili su iz zastupništva Jägermeistera za BiH.

Ostajemo u iščekivanju sljedeće godine i nove Jägermeisterove priče te koncepta koji priprema za svoje fanove.

(www.jabuka.tv)