Redatelj dokumentarca: Ne mogu vjerovati da Jordan nije povukao iduće epizode

U petoji šestoj epizodi Posljednjeg plesa vidjeli smo uspon Michaela Jordana do najpopularnijeg sportaša na planetu, ali i neke tamnije strane njegova života, poput sklonosti kockanju te kako se mučio dok se nosio s nevjerojatnom slavom.

U sedmoj epizodi, koja će se emitirati iduće nedjelje, Jordan će biti prikazan u nimalo laskavim izdanjima.

U njoj ćemo vidjeti priču o tome kako je Jordan udario Stevea Kerra na treningu, o čemu su obojica rado razgovarala, ali i neke stvari za koje ni sam redatelj Jason Hehir ne može vjerovati da su prošle Jordanovu i ESPN-ovu cenzuru.

Iznenadit će vas iduće epizode. Možda je Jordan preskočio sedmu epizodu, ne mogu vjerovati da je nije povukao, rekao je Hehir gostujući u emisiji popularnog radijskog voditelja Dana Patricka, prenosi NBC.

Kroz blago od snimki koje smo dobili od NBA lige vidjet ćemo kako je bilo igrati s Michaelom i kako je bilo igrati protiv njega. Ono što je Michael činio, ne znam biste li željeli biti na treningu s njim. Siguran sam da bi bilo zabavno gledati, ali ne i sudjelovati jer je bilo teško. Želio je da ti treninzi budu teži od bilo koje utakmice, a to su bile devedesete u Istočnoj konferenciji, što znači da su bili više naporni i mentalno iscrpljujući nego što možeš zamisliti, rekao je Hehir pa dodao:

Šokiran sam što je ESPN dopustio da zadržimo vokabular iz tih snimki i što je Michael dopustio da prikažemo kako se tada ponašao.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.