Recept za savršenu JÄGER ljetnu avanturu

Netaknuta priroda, dobro društvo, nezaboravne uspomene iz kampa, nova poznanstva, odlična zabava, koncerti omiljenih bendova,otvoreni bazen, rafting i planinarenje… sve što je potrebno za savršen vikend zar ne? Prestanite sanjariti, spremite se za avanturu, i uputite se na Tjentište i nacionalni park „Sutjeska“ na OK fest.

Šator, udobna odjeća i obuća, tenaravno, dobro društvo je prvo čime se trebate naoružati. Kamp je i ove godine za posjetioce uređen kako bi pružio maksimalan doživljaj jednog od najposjećenijih festivala u regiji. Netaknuta priroda očarava vas na samom dolasku – Sutjeska važi za jedan od najljepših nacionalnih parkova, a imajući na umu da vam se sprema 3 dana dobre muzike i odličnog filma, vikend za pamćenje može početi… uz „mali  detalj“ više -,  na -18⁰C  savršeno ohlađen, shot Jägera.

Kad ste našli savršeno mjesto, postavili šator, vrijeme je za druženje u Jäger zoni koja je „must visit“ mjesto Jäger fanova i svih posjetitelja željnih dobrog provoda. Nakon kratkog predaha i zabavnih sadržaja, koji zasad ostaju tajnom, vrijeme je za muzičke spektakle na Jägermeister main music stage-u.

Josipa Lisac, Van Gogh, Dubioza kolektiv, Psihomodo pop i, Let 3 neka su od imena koja ćete imati priliku čuti i vidjeti, a doživljaj će upotpuniti suvremeni vizualni efekti.

Najveći otvoreni bazen u regiji, sunčanje i pijuckanje omiljenog pića, a za avanturiste rafting ili planinarenje, siguran su pokazatelj da vam ni dnevna varijanta OK festa neće biti dosadna. Sve što vam treba je kupaći kostim, peškir preko ramena, te dobro raspoloženje i narandžasti Jäger vijenac u kosi.

Stoga, počnite s pakiranjem stvari odmah – ljeto je vrijeme kad se stvaraju najbolje uspomene, stvarajmo ih skupa pod motom „ Collect memories, not things!“

Želite li svoju ulaznicu za 3 nezaboravna dana zabave, požurite na Jägermeister facebook stranicu (jgr.ms/okulaznice) ili Instargram page (https://www.instagram.com/jagermeister_bih/), zaigrajte nagradnu igru i uz malo sreće, ulaznica može biti vaša. Nagradna igra traje do četvrtka!

Dobrodošli na Tjentište, vidimo se ispred Jägermeister main stage-a!

(www.jabuka.tv)