Real otkrio brojne fascinantne detalje oko novog Bernabeua

Real Madrid u javnost je pustio fotografije projekcije rekonstruiranog stadiona Santiago Bernabeu, sada je objavio i video koji otkriva njegove mnoge fascinantne detalje.

U videu koji traje skoro pet minuta vidimo kako će se pospremati, čuvati i u podzemlju održavati travnjak za utakmice i kako se njegovim uklanjanjem otkriva teren s umjetnom travom, prenosi Index.hr.

Vidimo i kako se prostor može prilagoditi sajmovima, košarkaškim, teniskim i football utakmicama te koncertima.

Video nam pokazuje i kako se travnjak vraća na površinu i spaja s ostalim dijelovima, a otkriva i kako će izgledati samo potkrovlje stadiona, ekskluzivni dio iz kojeg će se utakmice i druga događanja moći pratiti u salonskom ambijentu.

Real je tijekom pandemije počeo obnavljati svoj stadion te je igrao na pomoćnom stadionu Alfredo di Stefano da bi se uoči ove sezone vratio na Santiago Bernabeu. Radovi i dalje traju dok Real igra utakmice u svojem domu, a objavljeno je da će stadion biti završen i u potpunosti otvoren u prosincu sljedeće godine što se poklapa sa 75. rođendanom legendarnog stadiona.

Klub je u pregovorima s ugostiteljima i u ponudi želi imati restorane s Michelinovim zvjezdicama. Unajmljene su najveće konzultantske tvrtke na svijetu koje dovode najveće brendove na stadion koji će Realu donositi oko 100 milijuna eura zarade godišnje. Na natječaj se javilo oko sto kompanija, a na klubu i konzultantima je da odaberu između deset i dvadeset tvrtki koje moraju imati na umu da su glavni sponzori kluba Coca-Cola i pivo Mahou, piše Marca.

Real je objavio da će na rekonstruiranom stadionu imati pet luksuznih restorana koji će gledati na travnjak, a radit će i za vrijeme utakmica i čitave godine. Servisi koji navijačima nude jelo i piće tijekom utakmice imat će posebne mobilne aplikacije pomoću kojih će navijači u određenim sektorima stadiona moći naručivati te će im osoblje donijeti narudžbu.

Osim toga, na Santiago Bernabeuu bit će i tzv. “sky bar”, otvoreni bar koji će gledati na grad, a imat će i “food court” po uzoru na shopping centre u kojima se na jednome mjestu može jesti iz više restorana. Uz sve to, navijačima će na raspolaganju biti klupski, ali i brojni dućani najvećih svjetskih brendova.

(www.jabuka.tv)5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.