Razvojna banka FBiH predstavila mogućnosti kreditiranja: “Ovo je vaša banka”

Djelatnici Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine u Širokom su Brijegu predstavili kreditne linije i mogućnosti kreditiranja poduzetništva i javnoga sektora.

Prezentacija je održana u Hotelu “Park” u Širokom Brijegu, a na početku prezentacije, u ime domaćina Grada Širokog Brijega, nazočne je pozdravio Andrija Kraljević, šef Odsjeka za gospodarstvo.

Dalibor Milinković, v.d. izvršni direktor za projekte i razvoj Banke, te Borislav Trlin, direktor Odjela za istraživanje i razvoj, zainteresiranima su objasnili napretke koje Razvojna banka FBiH ostvaruje u posljednje vrijeme.

Kako su istaknuli, Banka je u proteklom periodu bila na meti napada i kritika, ali se situacija stabilizirala i okrenulo se unaprjeđivanju poslovanja.

Ključna je poruka da je Razvojna banka FBiH vaša banka i da služi vama, naglasila su dvojica predstavnika Banke.

Tijekom prezentacije predstavljene su kreditne linije i mogućnosti kreditiranja poduzetništva i javnoga sektora od strane Razvojne banke FBiH, koja je, kako su istaknuli izlagači, kao cilj postavila pomoć u razvoju poduzetništva i zapošljavanju ljudi.

Prezentirane su i mogućnosti posebnih kreditnih linija namijenjenih financiranju mikro-biznisa i obrta, poljoprivredne proizvodnje, samozapošljavanja, kao i posebna kreditna linija za financiranje općina, gradova, županija te javnih komunalnih poduzeća, a koje se mogu pronaći na službenim mrežnim stranicama Razvojne banke FBiH.

Ovo predstavljanje organizirali su Ured gradonačelnika Grada Širokog Brijega i Ured za europske integracije Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.