Razveselimo barem jedno dijete u BiH: Darujmo im željene poklone

Blagdansko razdoblje sve nas čini poniznim i malim, a znamo da veliki broj djece u BiH ove godine neće moći dobiti poklon koji želi.

Sigurno ste razmišljali kako ovog Božića želite nekoga učiniti sretnim, a ne znate osobu u Vašoj blizini. To možete napraviti preko stranice zadjecuubih.online.

Veliki broj djece nema od koga dobiti poklon, a mi im možemo na nesebičan način ispuniti barem jednu želju.

Ovdje se nalaze dječje želje na listama, a do Božića imamo samo 27 dana. Odabirom želje možete jednom djetetu izmamiti osmijeh na lice da dobije ono što je napisalo kao svoju želju.

Radi se o veselju djece iz domova, bez roditeljskog staranja i institucija za pomoć i podršku djeci sa posebnim potrebama te djeci iz hraniteljskih obitelji.

Na navedenoj stranici svakog dana možete pronaći Dom ili Udruženje koje se nalazi u Vašoj blizini i ispuniti želju jednom djetetu ukoliko to želite.

Dječje želje većinom su skromne, netko želi CD Mate Bulića, igračku, trenerku, majicu, autić, slatkiše, lutke ili igru.

Ono što trebate napraviti jeste označiti poklon, kupiti ga i poslati na adresu koja je navedena. Osim toga možete osobno dostaviti na adresu domova ili udruženja, tražiti dijete koje je napisalo želju i osobno mu predati poklon.

Pokažimo našim primjerom da možemo bolje i više.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.