Ravnatelj FUCZ-a dao sinu službeno vozilo da ide na svadbu

Prava drama trajala je u petak nakon što je policiji prijavljeno da je ispred obiteljske kuće Muriza Memića ispaljeno šest hitaca.

Kako je prijavljeno policiji, pucano je iz džipa u pokretu, a vozilo se zatim udaljilo u nepoznatom pravcu. Memići, s pravom u šoku. Isprepadani. Policija je zatim dala priopćenje da upotreba oružja nije povezana s ciljem napada na kuću Muriza Memića i da se radi na rasvjetljavanju ovog slučaja, piše Avaz.

No, kako su uslijedile daljnje provjere, utvrđeno je da je iz plinskog pištolja pucao Senad Botulja, koji je bio u službenom vozilu Federalne uprave civilne zaštite. Botulja je bio u vozilu zajedno sa sinom Enesa Memića, v. d. ravnatelja FUCZ-a, kojem je taj dan bila svadba. Za volanom je bio Memićev sin Tarik, a kod Botulje su pronađena osim pištolja i 33 komada municije.

Pravo je pitanje kako je službeno vozilo FUCZ-a završilo u rukama Memićevog sina. I kakva je postala praksa da se službenim vozilima ide u svatove. Na to pitanje odgovor mora dati Enes Memić, ali i Vlada Federacije koja ga je imenovala za ravnatelja FUCZ-a.

Radi se o čovjeku koji je na ovoj poziciji nakon suspenzije Solaka zamijenio Mustafu Kadribegovića, koji je se povukao. Memić je inače poznat po izjavi da su respiratori “Srebrene maline”, zbog čije se nabavke sudi Fadilu Novaliću u drugima ispravni i spremni za korištenje.

(www.jabuka.tv)
13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.