Ravnatelj Doma zdravlja Ljubuški: Počnimo se ozbiljno i odgovorno ponašati – Jabuka.tv

Ravnatelj Doma zdravlja Ljubuški: Počnimo se ozbiljno i odgovorno ponašati

”Teško je nakon ovoliko priče, apeliranja i upozoravanja reći nešto novo i nešto pametno, došli smo u situaciju kada nam je pandemija izmakla kontroli, a u ovom dijelu poštivanja propisanih epidemioloških mjera koje svi već odavno znamo se jako malo toga promijenilo”, izjavio je za Radio Ljubuški dr. Ivan Landeka, ravnatelj Doma zdravlja Ljubuški.

Ističe da je u Ljubuškom do sada bilo 439 osoba pozitivnih na koronavirus i još oko 1.400 osoba koje su bile u samoizolaciji.

U zadnjih tjedan dana su na koronavirus testirane su 302 osobe iz Ljubuškog, od čega je 109 pozitivnih na Sars-Cov2 virusa na području našega grada što je četvrtina ukupnog broja pozitivnih osoba od početka pandemije, a samo s jučerašnjeg testiranja prema dosad pristiglim rezultatima testiranja imamo 44 pozitivne osobe, kazao je dr. Landeka.

U posljednja tri dana pet osoba iz Ljubuškog je hospitalizirano u Covid bolnici SKB-a Mostar s teškim i vrlo teškim oblicima bolesti. Također, u posljednjih pet dana preminulo je pet osoba iz Ljubuškog koje su bile pozitivne na koronavirus.

Ovim putem svim obiteljima preminulih sugrađana iskazujem izraze iskrene sućuti. Uz još jedan poziv da se počnemo ozbiljno i odgovorno ponašati, gore navedene podatke bih sažeo u jednu rečenicu ‘Pametnome dosta!’, zaključio je dr. Landeka u javljanju na Radio Ljubuški.

32 novozaražene osobe u ŽZH, devet osoba se oporavilo od korone


Koronavirus: Prati najnovije vijesti iz minute u minutu!


(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.