Raspudić u Saboru: Čemu i što nas je poučio non-paper?

Nino Raspudić
Bauk kruži Europom, ali ne Arsen Bauk, već bauk non-papera… Otkud, čemu i što nas je poučio, objavio je hrvatski zastupnik Nino Raspudić uz video svog nastupa u Hrvatskom saboru u petak.

On se osvrnuo na famozni “non paper” koji je objavljen u slovenskom mediju Necenzurirano, a prenio se na način da je njegov autor slovenski premijer Janez Janša.

Ali taj non paper nije imao niti potpisa niti bilo kakvu drugu vjerodostojnost, a i sam Janša je demantirao da ima bilo kakve veze s njim.

Ono što je posebno podiglo prašinu na ovim prostorima je informacija o Bosni i Hercegovini gdje se predlaže njezino komadanje, na način da se hrvatski dijelovi pripoje Republici Hrvatskoj (u što nisu uračunati hrvatski prostori u Središnjoj Bosni), Republika Srpska da se pripoiji Srbiji, a da ostatak države postane nova država u kojoj će Bošnjaci biti većina.

U videoprilogu pogledajte što je na tu temu rekao Nino Raspudić.

(www.jabuka.tv/Foto: Patrik Maček/Pixsell)


6 komentara

  • Bože maniti ljudi, da nas pripoje Hrvatskoj. Di im je predsjednik države Milanović, prije bio Josipović i Mesić. Da nas pripoje kvazi komunističkoj i neoliberalnom državi di se nemore pivat u Puli, a more nosat Titina slika. E pa nebu išlo.

  • Dobra analiza i dovar govor Nine. Svidalo se to nekome ili ne. Tocno u sridu…. Diplomacija RH- ke naspram hrvata u BiH je izdajnicka i podanicka od smrti Franje Tudmana… Cinilo se nama ili ne da je Mesic, Josipovic, Pusic, Kosor itd bili najgori, mislim da i nisu i da ih Plenkovic, Njonjo i ekipa prate u stopu ili su jos veci podanici i jos vecu stetu hrvatima rade ali mudro i diplomatski upakovano… Diplomacija Plenkijova slijedi veliko srpsku i veliko bosnjacku politiku…Hrvati u BiH im sluze ponovo za podkusurivanje i za predizborne. Spinove… Jadno i ogavno…

  • Ninin govor je zapravo ništa, a drugo ništa nisam ni očekivano ovo je zapravo jedan osvrt s kojim nije rekao ništa. Ovo je bolje rečeno “Seri, seri moj golube bijeli”

  • Istina
    za vrime raspada Juge mnogi casnici JNA se pridruzili novonastalim drzavama tako i Janez Jansa a mnogi su ostali u vezi sa njihovom tajnom sluzbom KOS koja ih drzi na vezi i njih i njihovu djecu i kad Srbija ustreba uslugu onda ih aktivira i dobro je da znamo tko su i kako djeluju.Srbija ih planira iskoristavati i aktivirati u nadolazecim vremenima jer je Srbiji plan da se prosiri prvo mirnim putem ali ako ne ide onda sa ratom i sve uz pomoc Rusije zato mi Hrvati trebamo biti spremni za vremena koja dolaze

  • Od tog plana nema nista ,ma kakvo pripojenje ,ni RH nije nesto bolja za zivote…samo su malo uredeniji npr po pitanja zdravstva,pravosude,skolstva ali tanko.Neka nas di jesmo …samo Hrvatima se trebaju dati veca prava po pitanju izbora i zastupljenosti na svim drzavnim razinama ,inače BIH i podneblje nije toliko lose za zivot ,samo da nema korupcije…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.