Raspoloženi Mišo Kovač i Jole odrepali pjesmu ‘Ostala si uvijek ista’

Ovo je kraj, nema dalje. Mišo Kovač u crnoj majici sa žutim ‘smajlićem s brkovima’ na grudima uz pomoć Joška Čagalja Joleta prvo pjeva svoj veliki hit ‘Hej živote što me snađe’, a potom njih dvojica ‘repaju’ ‘Ostala si uvijek ista’.

Video klipovi koje su ih na terasi jednog kafića u Dalmaciji ovog vikenda snimili organizatori koncerta što će ga legenda održati 5. lipnja na starom Hajdukovom placu u Splitu dijele se po društvenim mrežama, a obožavatelji ne mogu vjerovati svojim očima i kažu:

Ja ne mogu drugo nego da ga obožavam!

Jer Mišo je, jasno je iz priloženog, u velikoj formi, plijeni energijom i drčnim dalmatinskim humorom.

Nakon što je nedavno snimio reklamu za pivo u kojoj za svog imitatora (Goran Navojec), koji njegove pjesme pjeva na karaokama kaže: ‘Ne’š ti legende!’ sada malobrojnim nevjernim Tomama koji su pitali hoće li najpopularniji pjevač na ovim prostorima, koji će u srpnju proslaviti 81. rođendan, imati ‘force’ za nastup na stadionu poručuje: Ne, momak! Ti ćeš pjevati!

Jer, Mišo, jasno je, ne samo da pjeva. On i ‘repa’, ‘udara’ ritam trideset godina mlađem Joli, koji je oduševljen što je upravo on jedan od pjevača koje će legenda ugostiti na svom koncertu života, piše Jutarnji.hr.

Uz Joleta, organizatori su već potvrdili i gostovanje Saše Antića s kojim će Mišo na koncertu otpjevati novu neslužbenu himnu Hajduka ‘Ja ne mogu drugo nego da ga volin’, čime lista gostiju, doznajemo, nije završena, a svima njima je čast što će imati priliku nastupiti na koncertu s Mišom koji svojoj publici 5. lipnja u Splitu obećava ‘lom’ za pamćenje.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.