Ramskog slavuja Marka Bošnjaka primio i makedonski predsjednik

Poznatu dječju glazbenu zvijezdu, jedanaestogodišnjeg Marka Bošnjaka iz Rame, kojeg su mediji prozvali čudo od djeteta, primio je u subotu  zajedno s ostalim izvođačima festivala “Zlatno slavejče” koji se već 45. godinu za redom održava u Skoplju, makedonski predsjednik Gorge Ivanov.

Nakon prijema kod predsjednika, priređena je i zajednička večera za sve goste ovogodišnjeg Festivala, koji je prema riječima, direktora Bobana Josifovskog premašio sva očekivanja, kako po kvaliteti, tako i po broj gledatelja.

Na trećem i završnom danu Festivala Marko je nastupio pred više tisuća ljudi te je bio jedini izvođač koji je nastupio s dvije pjesme i to s “One night only” Jennifer Hudson i “Crno i Belo”, poznate makedonske glazbenice Kaliopi. Uz njega su, također kako gosti Festivala, nastupili Daniel Kajmakoski, David Temelkov i Trajče Georgijev.

Inače, Marka  je sinoć posebno oduševilo to što je imao prigodu razgovarati s makedonskom glazbenom divom Kaliopi koja mu je zahvalila što je za svoje prve nastupe izvodio upravo njezinu pjesmu „Crno i belo“.

Na kraju svog boravka u Makedoniji, Marko je za tamošnje medije izjavio kako mu je boravak u toj zemlji bio nezaboravno i nevjerojatno iskustvo koje bi vrlo rado opet ponovio.

„Zbog svega što sam ovdje doživio, zahvalan sam veleposlanica BiH u Makedoniji Lepoj Babić, direktoru Festivala Bobanu Josifovskom, makedonskom predsjedniku Ivanovom te svim drugima koji su na bilo koji način doprinijeli da u ovoj prekrasnoj zemlji boravim nekoliko dana i svoju zemlju predstavim na najbolji mogući način“, kazao je ramski slavuj.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.