Ramos otkrio najveću pogrešku u životu: Svi su samo mene krivili

Sergio Ramos (35) i dalje pregovara s Real Madridom oko novog ugovora. Aktualni mu istječe 30. lipnja ove godine i, prema pisanju španjolskih medija, Ramos i Real daleko su od dogovora. To bi moglo značiti da će kapetan napustiti klub nakon 16 godina.

Sjajni defenzivac u Real je stigao iz Seville prije 16 godina za 30 milijuna eura. Navijači Seville nisu mu oprostili odlazak u Madrid.

U Amazonovom dokumentarcu The Legend of Sergio Ramos nogometaš se prisjetio teških trenutaka u počecima karijere.

Znam što Sevilla predstavlja kao klub i kako se navijači osjećaju. Nitko mi ne mora to govoriti jer sam to sve osjetio i doživio prije puno godina. Sve što se tada događalo bilo je previše. Svašta se pisalo i govorilo o Sevilli, nanijeli su dosta boli meni, ali i mojoj obitelji. Nikad im neću oprostiti za bol koju su nanijeli mojoj baki i djedu i roditeljima, koji se ne mogu vratiti na stadion Seville. To je najveća bol koju sam osjetio. Zato sam bijesno reagirao i slavio kada sam zabio Sevilli za Real. Istu odluku bih donio i idućih tisuću puta da moram, jer je to bilo ispravno za mene.

Ramos je otkrio i svoju najveću pogrešku u životu.

Najveća greška u životu mi je što se tada nisam javno oglasio i objasnio što se događa. Drugi su govorili za mene i to je bila velika greška. Moj transfer je dogovor dva kluba i Real nije aktivirao otkupnu klauzulu, kako se pričalo tada. Navijači su imali pogrešne informacije i u svemu su samo mene krivili, a klub me zapravo prodao, rekao je, prenosi Index.

Ramos je za Real odigrao 670 utakmica i zabio 101 gol.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.