Rami Malek osvojio Oscara pa pao s pozornice

Rami Malek nije mogao sakriti uzbuđenje nakon što je osvojio Oscara za najboljeg glumca.

Bila je to velika noć za njega i skoro je završila kobno. Naime, glumac je snimljen kako pada s pozornice u publiku nakon završetka svečanosti. Dok je padao u prostor u kojem je publika trudio se samo jedno – držati zlatni kipić čvrsto u rukama.

Pao je na pod, ali Oscar nije ispustio iz ruku i svi su se odmah okupili oko njega kako bi mu pomogli, a ubrzo su došli i bolničari kako bi mu pružili pomoć.

Posjeli su ga najprije u prvi red u kojem je bila publika, a onda su ga odveli iza kulisa. Glumac srećom nije imao nikakvih ozljeda, samo je bio malo u šoku i uskoro je stao pred novinare kako bi odgovarao na njihova pitanja.

U svom emotivnom govoru nakon što je primio Oscar, Malek je rekao: Možda nisam bio prvi izbor za ovu ulogu, ali mislim da je dobro ispalo. Hvala što ste mi dopustili da budem mali dio vaše izvanredne ostavštine. Ostajem zauvijek vaš dužnik, rekao je Malek zahvaljujući članovima grupe Queen, prenosi Vecernji.hr.

Dodao je da se, dok je bio mali, kao sin imigranata iz Egipta, borio sa svojim identitetom te pokušavao shvatiti tko je.

Svima koji se tako osjećaju – napravili smo film o gay muškarcu, imigrantu, koji je cijeli život ostao svoj. Ova priča ga slavi i dokaz je da svi žudimo za ovakvim pričama, rekao je Malek.

Dodijeljeni Oscari: “Zelena knjiga” najbolji film, Malek i Olivia Colman najbolji glumci

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.